Ha felveszek 1600000 Ft-ot 17%-os kamatra,6 évre, akkor mekkora összeget kell visszafizetnem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 12:41
2/10 anonim válasza:
2,5-3 milliót, egyéb költségektől függően. Persze kérdéses, hogy összesen 17% vagy évi 17% a kamat. Ha összesen, akkor lásd előző :)
3/10 anonim válasza:
első vagyok.
ha évi 17, akkor 4 104 242 .....
4/10 anonim válasza:
szal inkább tartom valószínűbbnek elsőt...
és nem csak az összeg miatt.
első :)
5/10 anonim válasza:
Az első variáció szinte lehetetlen. senki nem ad majdnem 2 milliót 3% os éves kamatra!
Évi 17% a kamat
6/10 anonim válasza:
ha minden évben + 17 , akkor 4 körül van.
amúgy meg legalább 3-3,5 millió
de szerinted visszafizettetik vele a több mint dupláját?? szerintem az a hülyeség
7/10 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség?
ez nem jótékonysági intézmény, ha ma valakiberak hosszú lejáratra pénzt a banka, 11-13 % ot kap évente kamatként.
Akkor lehetetlen hogy 3% ra meg kiadnak kölcsönt nemde?
Egyébként nem 4 millió, mert a második harnmadik évtben már kevesebb lesz a tőketartozás és annak a 17 százaléka is kevesebb.
8/10 anonim válasza:
Éves kamatperiódus esetén, évi 17%-os kamatláb mellett, egyéb költséget nem számolva, 1.600.000 Ft jelenértéken 6 éves futamidőre a visszafizetendő összeg 3.886.070,- Ft.
9/10 anonim válasza:
Hát tudod alapból nem vennék fel olyan banktól hitelt ahol nincs előzetes hitel-kalkuláció. Elég szomorú v épp nevetséges h ezt itt kell megkérdezned és erről nem kaptál tájékoztatást. A másik meg tök mind1 ki mit mond ha deviza alapú a hiteled akkor csak a forint-deviza árkülönbségtől függ. nekem 8 milióm van 5 évre most járok a 3. évben 140E-rel kezdtem most fizetek 185E-t egy hónapban. Ennyit romlott a forint 1 év alatt.
10/10 anonim válasza:
Ez nem hülyeség!Én 740 000 Ft vettem fel és a jelenlegi állás szerint több mint 3000 000 kellene vissza fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!