Erste diákszámlát szeretnék nyitni. Ha csak nyáron utalnék rá pénzt ez lehetséges?
Szóval elérkezett az a pont amikor a jövőmön dolgozva úgy gondolom a tovább tanulásom szempontjából nem árt ha teszek félre pénzt de nem szeretném itthon rakosgatni így gondoltam nyitnék az ersténél egy erste szemeszter diákszámlát.Viszont sehol nem találtam meg ,hogy ki kötés-e vagy sem ,hogy azonnal kell rá valamennyit raknom vagy elég akkor ha diákmunkám van és majd nyáron odautaltatom szóval nem azonnal lesz rajta egy összeg.
17/L
Nem kötelező egyből betenni pénzt rá, de nem árt. Mert nyárig azért vonni fogják a havi számlavezetési költséget (már ha van, nem tudom, hogy ez a diákszámla ingyenes e)
Ha ingyenes akkor nem vonnak semmit. Ha meg majd lesz pénzed nyáron akkor majd beteszed.
ja és olvastam ,hogy mik szükségesek ahhoz ,hogy bankszámlát nyithassak :
"meghatalmazást attól a szülődtől, aki nincs jelen a számlanyitáskor. "
Anyukám egyedül nevel 3 éve ígyis szükség van apukám engedélyére? Csak mert vele mostanában nem túl fényes a viszonyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!