Tudok, valahonnan hitelt felvenni?
Én egy előző, az OTP-s személyi kölcsönös válaszoló vagyok. Én kérezném Tőled, hogy akkor most már kérnek a munkáltatótól igazolást? Mert tavaly előtt nem kellett, talán azért mert az Otp-s folyószámlámra ment a fizum . Akkor tőlem ezért nem kértek.
VEGYÉL FEL ATTÓL A BANKTÓL, AMELYIK A SZÁMLÁDAT VEZETI!
hA ÍGY SEM JÖN ÖSSZE, AKKOR Kérdezd meg a Cetelem-et, lehet h ott sikerrel járnál!
Az előző vagyok
Cetelemnél,amit emlitettem 3 honapos munkaviszony kell,azaz arról igazolás, beillesztem az infot:
Személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei:
•20 év feletti életkor
•Devizabelföldi természetes személy
•Magyarországon állandó lakcím
•Rendszeres jövedelem
•Vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség
•A munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
Igényléshez szükséges dokumentumok:
•Érvényes személyazonosító/személyi igazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél
•Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
•Érvényes adóigazolvány
•Azon devizabelföldi személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.
•Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti bankszámlakivonat, vagy vezetékes telefonszámla, lakcímet igazoló egyéb okmányok illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla.
Munkavállalók esetében:
•30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa),
•azon bankszámla két hónapnál nem régebbi eredeti kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyból származó jövedelmét vagy nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös nevére, illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól.
akkor az a variáció, hogy ahova kapod a fizud, attól a banjtól vegyél fel és akkor szerintem nem kell a munkáltatói igazolás, nekem sem kellett
erre mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!