Tudok, valahonnan hitelt felvenni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,szeptember óta dolgozok egy cégnél,de havonta hosszabbítják a szerződésem,tudok valahol így hitelt felvenni?
2011. ápr. 22. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én egy előző, az OTP-s személyi kölcsönös válaszoló vagyok. Én kérezném Tőled, hogy akkor most már kérnek a munkáltatótól igazolást? Mert tavaly előtt nem kellett, talán azért mert az Otp-s folyószámlámra ment a fizum . Akkor tőlem ezért nem kértek.

VEGYÉL FEL ATTÓL A BANKTÓL, AMELYIK A SZÁMLÁDAT VEZETI!

hA ÍGY SEM JÖN ÖSSZE, AKKOR Kérdezd meg a Cetelem-et, lehet h ott sikerrel járnál!

2011. máj. 6. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok

Cetelemnél,amit emlitettem 3 honapos munkaviszony kell,azaz arról igazolás, beillesztem az infot:

Személyi kölcsön igénylésének alapfeltételei:

•20 év feletti életkor

•Devizabelföldi természetes személy

•Magyarországon állandó lakcím

•Rendszeres jövedelem

•Vezetékes telefonon való közvetlen elérhetőség

•A munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Igényléshez szükséges dokumentumok:

•Érvényes személyazonosító/személyi igazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély vagy útlevél

•Lakcímet igazoló hatósági igazolvány

•Érvényes adóigazolvány

•Azon devizabelföldi személyek esetében, akik a fent felsorolt személyazonosító okmányok egyikével sem rendelkeznek, a devizabelföldi minőség igazolására alkalmas hatósági igazolvány.

•Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló eredeti bankszámlakivonat, vagy vezetékes telefonszámla, lakcímet igazoló egyéb okmányok illetve ezek hiányában gáz- vagy villanyszámla.

Munkavállalók esetében:

•30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa),

•azon bankszámla két hónapnál nem régebbi eredeti kivonata, amely a hiteligénylő munkaviszonyból származó jövedelmét vagy nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös nevére, illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól.

2011. máj. 6. 18:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Tehát nem bírok:S:S köszi
2011. máj. 6. 20:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Mért,mi nem stimmel?
2011. máj. 6. 20:21
 15/17 A kérdező kommentje:
A munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt SAJNOS így olyan mintha állandó próba idő alatt lennék:S
2011. máj. 6. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:

akkor az a variáció, hogy ahova kapod a fizud, attól a banjtól vegyél fel és akkor szerintem nem kell a munkáltatói igazolás, nekem sem kellett

erre mit szólsz?

2011. máj. 7. 19:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Az Erste banknál,vagyok!Utána érdeklődöm!
2011. máj. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!