Személyi kölcsönnek csak a felét fizetem be, mert annyit tudok, akkor a bank mit tehet?
Majd fognak szólni hogy miért csak ennyit és a fent maradó összeget meg fogják kamatoztatni.
Én is jártam már így, egyik hogy nyugszik a bank egy kicsit hogy valamennyit befizettél a másik meg hogy kevesebb lesz rá a kamat összege így.
A jövőhónapban fizesd ki a fennmaradót a jövő havivel egyben.
Szia!
Nagyon fontos, hogy mindíg levélben és soha ne személyesen tedd meg!
A levélben megtett kérésekkel először is időt nersz, másodszór ha gond van akkor az önkormányzat és a Banki felügyeletek feké is tudod bizonyítani.
Tapasztalatból tudom, hogy mindíg vannak lehetőségek!
Ne feledd!
Első körbenn a Bankok mindíg negatívan és elutasítoan álnak a dolgokhoz.
Az ő céljuk, hogy a tartozásod szaporodjon, vagy így vagy úgy.
Bankok mindíg bebiztosítva kölcsönöznek, tehát a bank sosem jár rosszúl.
A lényeg, hogy te ne add fel !
Levelezni kell!
Első kőrben, a szociális helyzetedr való tekintettel kérelmet kell benyujtani a bank felé.
Hivatkozásúl a szociáli, családi helyzetedre !
Megszünt munkahely, munkanélküliség, gyerekek életfentartáshoz szükséges anyagi háttér hiány STB !
A lényeg, soha ne tegyél olyat , hogy önkényesen kérelem nélkűl kevesebbet fizetsz, mert az szerződés szegés.
Kérelmezni kell:
1.futamidő módosítást " ezáltal kevesebb lessz a törlesztő részlet "
2. részletfizetés felfüggesztését kérheted,átmeneti időtartamra
3. ha van családod,esetleg betegséged van, akkor szociális és csaldsegítőnél sokféle támogatás és segítséget kapsz csak tudni kell hól keresd !
Ajánlok egy oldalt, itt tényleg minimális összegért az összes leírtakban tudnak segíteni, megírják a kérelmeidet.
Nézz körül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!