Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsönnek csak a...

Személyi kölcsönnek csak a felét fizetem be, mert annyit tudok, akkor a bank mit tehet?

Figyelt kérdés
Gondoltam megpróbálok velük majd egyezkedni, de ha nem jön össze, és én attól függetlenül befizetem amit tudok, akkor a bank vajon azt lekönyveli-e.
2011. ápr. 21. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Majd fognak szólni hogy miért csak ennyit és a fent maradó összeget meg fogják kamatoztatni.

Én is jártam már így, egyik hogy nyugszik a bank egy kicsit hogy valamennyit befizettél a másik meg hogy kevesebb lesz rá a kamat összege így.

A jövőhónapban fizesd ki a fennmaradót a jövő havivel egyben.

2011. ápr. 21. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon fontos, hogy mindíg levélben és soha ne személyesen tedd meg!

A levélben megtett kérésekkel először is időt nersz, másodszór ha gond van akkor az önkormányzat és a Banki felügyeletek feké is tudod bizonyítani.

Tapasztalatból tudom, hogy mindíg vannak lehetőségek!

Ne feledd!

Első körbenn a Bankok mindíg negatívan és elutasítoan álnak a dolgokhoz.

Az ő céljuk, hogy a tartozásod szaporodjon, vagy így vagy úgy.

Bankok mindíg bebiztosítva kölcsönöznek, tehát a bank sosem jár rosszúl.

A lényeg, hogy te ne add fel !

Levelezni kell!

Első kőrben, a szociális helyzetedr való tekintettel kérelmet kell benyujtani a bank felé.

Hivatkozásúl a szociáli, családi helyzetedre !

Megszünt munkahely, munkanélküliség, gyerekek életfentartáshoz szükséges anyagi háttér hiány STB !

A lényeg, soha ne tegyél olyat , hogy önkényesen kérelem nélkűl kevesebbet fizetsz, mert az szerződés szegés.

Kérelmezni kell:

1.futamidő módosítást " ezáltal kevesebb lessz a törlesztő részlet "

2. részletfizetés felfüggesztését kérheted,átmeneti időtartamra

3. ha van családod,esetleg betegséged van, akkor szociális és csaldsegítőnél sokféle támogatás és segítséget kapsz csak tudni kell hól keresd !

Ajánlok egy oldalt, itt tényleg minimális összegért az összes leírtakban tudnak segíteni, megírják a kérelmeidet.

Nézz körül!!

[link]

2011. ápr. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!