Hogyan kell postabankos mastercard bankártyával külföldi internetes oldalról rendelni?

Figyelt kérdés

Cipőt szeretnék rendelni interneten. Hogy zajlik ez a folyamat?, hogy töltsem ki? kér: "Credit Card Number" ( gondolom a 4x4 számjegyű lesz az) de kéér...

"If Switch,

Issue No.:" ????

"Start Date:

(if applicable)" ????

"Expires End:" ????

"Security Code:" ??? (elvileg 3 számjegyű és a kártyán van, hol találhatom?"

2011. ápr. 19. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A start és az end date, a kártyán lévő két dátum, ha csak egy van, akkor az az end date. A háromjegyű szám az aláírásod mellett van a csíkon, az issue no nem kell.
2011. ápr. 19. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. ápr. 19. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen az issue nem kell...

Mostohaanyam is ezzel szenvedett mire en ragoogleztam es megtalaltam h nem is kell kitolteni...

Am megkerdezheem h milyen cipot rendelsz es honnan? En eddig csak olyan oldalakat talaltam amik vagy nem kuldenek ide semmit vagy hiaba 5000 a csodas szandi ha 15 a szallitasi koltseg :'(

2011. ápr. 21. 00:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Futócipőt:) 10dollár a postaköltség.
2011. ápr. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!