Hol és milyen kártyát kell ahhoz igényelnem, hogy interneten tudjak sportfogadásokat kötni?
Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
esetleg ha tudtok valami olyat mondani,hogy mennyibe kerül egy ilyen kártya,kell e rá folyamatosan pénznek érkeznie,stb.!
Én a Bwint használtam egy ideig, ott lehetett banki utalással is fizetni, nem kellett hozzá kártya.
De egyébként ha interneten akarsz fizetni, akkor internetkártyára (pl. CIB-nél, OTP-nél van ilyen), vagy dombornyott kártyára van szükséged.
Általában mindegyik sportfogadásos oldal ad induláskor bónusz pénzt, de ez nem hirdetik az oldalukon. Ezért számlanyitás előtt keress rá a Googlen, hogy XY kupon vagy bónusz, különben több ezer forinttól esel el.
Meg arra figyelj, ezt szívtam meg a Bwinen, hogy végig forintban írják ki az egyenleged, de valójában euróban vezetik a számlád a háttérben! Tehát kifizetéskor jön a pofára esés, hogy nem annyi pénzt fogsz kapni, amennyit mutat a számláló, hanem az árfolyamtól függően többet vagy kevesebbet. És amilyen szemetek, erre nem figyelmeztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!