Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tehetnék, hogy ne menjek...

Mit tehetnék, hogy ne menjek tönkre amiatt, mert kölcsön adtam valakinek és nem fizeti vissza?

Figyelt kérdés
Banktól vettem fel hitelt még a válság előtt. Egy gyerekkori ismerősöm kért tőlem és adtam neki, de becsapott. Már 3 papírom van, amit saját kezével írt, de tanúk nélkül írtuk alá. Úgy tudom, hogy a nevén nincs semmi. Beszéltem a családjával és azt mondták, hogy ha feljelentem, akkor ők feljelentenek engem uzsorázásért, pedig ilyesmiről nincs szó. Én azért vettem fel hitelt, hogy vállalkozzak, és csak 3 hónapra adtam oda neki, ami régen letelt. Persze ígért rá kamatot, de nem akkorát, mint az uzsora lenne. Én miközben nem fizet, teljesen tönkremegyek mind anyagilag és idegileg egyaránt. Mindenfelé tartozásaim vannak, el fogom veszíteni az ingatlanom, amire a hitelt felvettem Mit tudok tenni, milyen lehetőségeim vannak?
2009. márc. 1. 11:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
na de jó ugyan ilyen helyzetbe estünk bele.
2010. máj. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!