Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek megbízható ez az...

Szerintetek megbízható ez az iroda? (Lent a link. )

Figyelt kérdés

[link]

Megjártam már hitelügyintézőkkel, elkérték az előleget, és utána nem tudták kihozni a hitelt......

2011. márc. 28. 11:55
 1/8 anonim válasza:
Szerintem nem sose halottam még erről a hitel tanácsadói irodáról.
2011. márc. 28. 12:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy nem hallottál róla, még lehet jó. Bár ki tudja....
2011. márc. 28. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Facebook adatlap, de:

- Nincs weblapjuk

- HOTMAILES email cím (LOL)

- titkosított vagy nem létező vezetékes telefonszám (hülyék ezek?)

- titkosított vagy nem létező mobiltelefonszám

- 0 találat a google-be a cégre

Én tuti egy fillért nem vinnék ide...

2011. márc. 28. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és az iroda címe egy lepukkant panellakótelep újpalotán... vi. emelet...
2011. márc. 28. 14:03
 5/8 Mardu válasza:
Ismerős volt nekem ez a cég, ezért kicsit utánanéztem. Még kb. fél éve a nagybátyám keresett építőipari vállalkozásának hitelt, és mivel az építőipart nem nagyon finanszírozzák ezért nagyon sok helyen megfordult, köztük itt is.( megjegyzem a vállalkozással más problémák is voltak, és vannak is.) Még ők voltak a legnormálisabbak, mert megmondták, hogy nem bíznak abban, bárki kiadna hitelt nekik. Utána is kérdeztek állítólag, hogy létezik e olyan pénzintézet ami megfinanszírozza a vállalkozást, és mivel az egész két napba tellett nem kértek el semmilyen pénzt......
2011. márc. 28. 16:08
 6/8 Mardu válasza:
Amúgy megjegyzem a független hitelügyintézőkkel van a legtöbb probléma, ők oda adják be a cuccokat ahol a legnagyobb jutalékot adják, és elég sokan kérnek el előre pénzt. A legnagyobb jutalékok meg általában a legrosszabb pénzintézeteknél vannak, pl merkantil vagy provident stb.....
2011. márc. 28. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem bíznék meg pénzügyekkel egy olyan céget, ami főtevékenységként kiflit árul, a jegyzett tőkéje 5000Ft, és felfüggesztés alatt áll.

Bővebben a cégjegyzékből (ha csak nem létezik ugyanazon a címen ugyanazzal a névvel egyy másik cég is, akkor erről van szó):

2. A cég elnevezése

2/2. "Sure Future" Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaság

A változás időpontja: 2009/09/30

Bejegyezés kelte: 2009/10/12

Hatályos: 2009/09/30 ...

5. A cég székhelye

5/2. 1157 Budapest, Nyírpalota út 30. 4. em. 26.

A változás időpontja: 2009/09/30

Bejegyezés kelte: 2009/10/12

Hatályos: 2009/09/30 ...

902. A cég tevékenysége

9/38. Pékáru, édesség-kiskereskedelem

Főtevékenység.

A változás időpontja: 2007/12/28

Bejegyezés kelte: 2009/02/28 Közzétéve: 2008/03/06

Hatályos: 2009/02/28 ...

11. A cég jegyzett tőkéje

11/1.

Összesen 5000 Ft

azaz ötezer Ft.

Hatályos: 1996/12/01 ...

21. A cég adószáma

21/3. Adószám: 28899181-1-42.

A felfüggesztés kezdő időpontja:2011/01/12.

Bejegyezés kelte: 2011/03/07

Hatályos: 2011/03/07 ...

2011. márc. 29. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:

hitelügyintézőként mondom, hogy soha ne kezdj olyan hitelügyintézővel, aki pénzt kér a munkájáért, főleg nem előre!!!

Az pedig nem jelent semmit, hogy valaki kicsi cég vagy kevés a bejegyzett tőkéje vagy esetleg nincs irodája.

nekem sincs irodám és a legjobb hiteltanácsadók egyike vagyok. Nem attól lesz valaki szakértő, hogy irodája van. Engem speciel a jó munkámért tovább ajánlanak, így nem kell 200ezer ft-os órát villantanom vagy egy 100nm-es irodát, melyben ücsöröghetek... A pénzem nem külsőségekre költöm. Volt nálam egy volt kollegám a szakmai vezetőjétől egy nagy B betűs cégtől. Tudtam, hogy nem megy neki jól és egyénileg nem tudott talpon maradni, így elment ehhez a nagy céghez dolgozni, majd eljöttek, hogy befűzzenek. Mindkettő öltöny nyakkendőben volt, a vezető kezén az aranynak látszó óra... A házunk nappalijában fogadtam őket, amiben esetenként az ügyfeleimet is fogadom. A 2 éves gyerekem a szőnyegen játszott... Rengeteg kisgyerekes ügyfelem van, illetve mindenki tudja, hogy mivel kisgyerekem van, így gyerek is jár a hiteltanácsadó mellé.... :)) elkezdték mondani, hogy milyen szuperek és most lehetőségem van csatlakozni hozzájuk. 25ezer ft-ért elmehetek egy 1 napos fejtágításra... Majd megkérdezte, hogy hol az irodám. Közöltem vele, hogy itt, amit lát. Erre elhúzta a száját... Ezek után elmondtam, hogy nincs szükségem rongyrázásra és hogy csatlakozzak, majd az ő logójuk miatt fizettesek a semmivel sem több vagy jobb munkáért a jövőben az ügyfeleimmel.... Elmondtam azt is, hogy hasznosabbnak tartok bizonyosabb dolgokat az aranyóránál és megfelel a Toyotám, nem vágyok Audira. :))

szóval a kicsi is lehet jó, bár olyan céghez nem mennék, akinek fel van függesztve a tevékenysége...

Az viszont

2011. márc. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!