Vannak még uzsorások?

Figyelt kérdés
Pénzre volna szükségem és már csak ez a megoldás maradt.
2011. márc. 18. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél az is jobb megoldás, ha eladod egy szervedet, vagy kötsz egy éeltbiztosítást, és autóval nekimész egy fának. De egyébként természetesen vannak, de addig örülj, amíg nincsenek a környékeden. Biztosan van ennél jobb megoldás.
2011. márc. 18. 17:28
 2/13 anonim válasza:
Persze vannak , de vissza is tudod fizetni ha felvesszel vkitöl ?
2011. márc. 18. 17:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Vissza igen.van jövedelmem csak báros vagyok húgom jóvoltából így bankhoz nem tudok fordulni.
2011. márc. 18. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Tudod az uzsorakamat olyan, hogy csak az tudja visszafizetni, akinek nincs igazából szüksége rá.
2011. márc. 18. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Vannak,de akkor inkább vegyél fel provident hitelt.....Ismerek pár uzsorást és kegyetlenek,ha bekerülsz ebbe az ördögi körbe nehezen fogsz kimászni belőle,mert ők rajtad lesznek és most nem viccelek!
2011. márc. 18. 18:28
 6/13 anonim válasza:
Ha van arany fedezeted (vagy valamilyen kézelfogható érték ) akkor én kamat nélkül adok kölcsön , kölcsönszerzödésre természetesen. Igy nem számit uszora kölcsönnek. Tudom milyen sz.r ha az embernek vannak pénzügyi problémái , nekem meg most ugy is van egy kis átmeneti szerencsém :)
2011. márc. 18. 18:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon van aranyunk.nem vagyunk ékszeresek .milyen megoldást lehetne még találni?
2011. márc. 19. 06:30
 8/13 A kérdező kommentje:
maraczi.laci@gmail.com ide írjon aki tud valamilyen megoldást vagy ismer ilyen embert.köszönöm előre is
2011. márc. 19. 06:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te nagyon hü1ye vagy és rettenetesen nagy álomvilágban élsz.

Ha felveszel egy uzsorástól (főleg, ha cigány) hitelt, azt SOHA!!!! nem fogod tudni visszafizetni, ugyanis hiába fizetted vissza, következő hónapban MINDIG!!!! követelni fogják rajtad. És mit mondasz majd neki? Húzz innen, mert már kifizettem? Ott vágja el a torkod, te barom!

NE!!!! keress ilyen embereket SOHA!!!!

2011. márc. 19. 11:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Ne barmoz én sem szidkozodtam és nem kérek az efajta vélemény nyilvánításból sem.tartsd meg magadnak
2011. márc. 19. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!