Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyit kapunk vissza belőle?

Mennyit kapunk vissza belőle?

Figyelt kérdés
Ebbe a hónapba van,hogy már 3éve fizessük az Életbiztósitást.Ezt mi most megszüntettük,azt mondták kapunk vissza belőle!A 3 év alatt 360-400ezer forintott fizettünk már be.Ebből mennyi járna vissza?
2011. márc. 13. 13:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ide írok ,de feltettem ezt a kérdést a Biztositó kérdésébe semmi válasz nem jött!Remélem itt valaki válaszol nekem Köszike!
2011. márc. 13. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Hú, azt rosszul tettétek. Mennyi időre kötöttétek? 10 év? 15, vagy 20? Nem mindegy.

Én 2 évig fizettem, évi 300 ezer Ft-ot, majd a 3. évtől már nem tudtam, mert szülni mentem. Így a befizetett 600 ezer Ft-omból kemény 43 ezret kaptam vissza. :( Jó tanulópénz volt.

2011. márc. 13. 14:06
 3/9 A kérdező kommentje:
15 ÉVRE!A Biztositós csaj azt mondta,hogy nem keveset kapunk vissza!Mi is azért mondtuk vissza,mert nem tudtuk fizetni.
2011. márc. 13. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ez sok mindentől függ, remélem ti jobban jártok. Nekünk befektetési alapú volt.
2011. márc. 13. 14:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy pont évfordulókor lett megszüntetve,vagy az nem jelent semmit?/Groupama biztósitó/
2011. márc. 13. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is évfordukókor szüntettem meg. Enyém Generali-s volt. De én nagyon nagyot szívtam vele. 555 ezer Ft-om odaveszett. Ha lehetett volna csökkenteni az éves díjat 300 ezerről mondjuk 100 ezerre, akkor nem léptem volna ki belőle, de nem lehetett. Csak halasztani lehetett volna. Ha mondjuk idén nem tudok 300 ezret befizetni, no problem, majd jövőre 600 ezret fizethetek be. A k.va anyjukat, ezt elfelejtették elmondani, mikor megkötötték velem a szerződést. Ráadásul egy ismerős "léptett be", akit ha meglátok, azóta is felmegy a vérnyomásom. :(
2011. márc. 13. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a nőre pontosan, hogy mennyi az annyi! Már a szerződés felbontásakor meg kellett volna, hogy mondja. Nekünk is megmondták, de akkor sem tudtam tovább fizetni. :(
2011. márc. 13. 14:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha meg van könyvelés,majd csak akkor tud számot mondani!
2011. márc. 13. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez hazugság. Már a felbontás előtt is tudnod kell, hiszen ennek fényében lehet eldönteni, fizeted-e tovább vagy nem. Hívd fel őket szerdán, de ne a nőt, hanem simán az ügyfélszolgálatot a szerződésed számával. Meg fogják mondani!
2011. márc. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!