Ha kivonnak egy autót a forgalomból (tartozás miatt), és leadja az ember a rendszámtáblát, mit kell csinálni az autóval?
Figyelt kérdés
A férjemnek volt egy személyi hitele, amit nem fizetett, végrehajtásra került, előbb kivonták az autót a forgalomból, majd elkezdték letiltani a fizetését. Az autó állhat itt a lakótelep parkolójában rendszám nélkül, vagy kell csinálni vele valamit?2011. márc. 5. 17:36
1/1 anonim válasza:
Hát ott nincs túl jó helyen, tudomásom szerint ugyanis az önkormányzat 30 nap múlva elszállíttathatja (gondolom, csak ha valakinek szúrja a szemét). De az is lehet, hogy addigra szétlopják (nem tudom, hol laksz). De én most azt nem értem, hogy ha már nem használjátok, miért nem adjátok el? Vagy majd valamikor visszahelyeztetitek (a forgalomba)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!