Érdemes a kínai részvényről átváltani egy biztonságosabb részvényre?
Figyelt kérdés
Egy éve kínai részvényben vagyok benne, és most 50%-os veszteségem van. Ha most átváltok egy kisebb hozamú, de biztonságosabb részvényre, akkor az nem lenne nekem nyereséges, ugye?
Vissza fog erősödni a kínai részvény, ha igen kb mikor?
2009. febr. 15. 20:42
1/3 anonim válasza:
Nekem is egy éve van, de most értelmetlen váltani, mert akkor realizálódik az 50 % veszteség.
Én várok még, innen már csak felfele mehet, ha eléri legalább a nullszaldót, akkor teszem át másba
2/3 anonim válasza:
Az első szabályok egyike: Nagy mértékű veszteséged soha ne realizáld. Most bukóban vagy, de még nyerhetsz vele. Ha most kiveszed, akkor a "bukóban" maradsz, és esélytelen, hogy esetleg stabilizálódjon.
Magyarul: Ki ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!