Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Autóhitelünkből 5 év van még...

Autóhitelünkből 5 év van még hátra, és hogy lehetne megszüntetni a szerződést?

Figyelt kérdés
Eddig tudtuk fizetni rendesen a részleteket, de egyre nehezebb, a növekvő kamatok miatt. Van egy kezes is. Arra lennék kíváncsi, hogy tudnánk megszabadulni az autótól, hogy ne vonják le a kezestől a részleteket, és mi ne kerüljünk BAR listára? Segítségeteket előre is köszönöm.
2011. febr. 22. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt a banktól lenne érdemes megkérdezni. De talán hitelátvállalással eladni a kocsit?
2011. febr. 22. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam. hitelátvállalással eladni a kocsit..De szerintem nincs olyan ember aki megveszi tőletek,mivel már messze nem az az értéke amennyiért ti vettétek..

Szóval sajnos így jár aki hitellel vesz kocsit..Nem is értem miért kell ezt csinálni?

2011. febr. 22. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg le lehetne adni autókereskedőnél, és talán be lehetne cserélni valami olyan autóra, aminek az értéke annyi lenne amennyit kifizettünk?! Hát elég hülyeség volt hitelre venni, de akkoriban nem bírtunk volna kp-ben venni egy autót. Így is az öreg autó lett beadva, beszámítással.
2011. febr. 22. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
És azt nem lehet megcsinálni, hogy szépen visszaadjátok a banknak az autót?
2011. febr. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!