Melyik bank ad könnyebben személyikölcsönt (fedezett nélkülit)? Nekünk 1.5 millióra lenne szükségünk!
Hát én tavaly vettem fel az OTP-nél 1 milliót,fedezet nélküli személyi hitelt svájci frankban.
Nem kellet hozzá semmi,se munkáltatói,sem a férjem jövedelemigazolása.Csak kitöltöttem egy papírt,azt írtam be amit csak akartam volna,aztán szinte utánnamdobták a hitelt.
Csak az kellett,hogy az OTP ügyfele legyek legalább 3 hónapja,vagyis oda menjen a jövedelmem.Ami egyébbként 100 ezer./gyed,és családi,még ez sem számított/
Így a jövedelmed 10x-sét veheted fel.Illetve kaptam volna még hozzá egy 480 ezer ft-s hitelkártyát,ha kérem,és természetesen az A hitelem is megvan,ami 210 ezer.
És szerintem devizában még mindíg érdemesebb felvenni,csak olyat vegyél fel aminél nem a törlesztőrészletet változtatják,hanem a futamidőt tolják ki,ha esetleg még tovább gyengülne a forint.És lehetett rá kötni biztosítást is,ez havi 1000 ft és ha munkanélküli leszel hirtelen,akkor a biztosító egy bizonyos ideig fizeti helyetted a kölcsönt.Én ilyet is kötöttem,mert sztem ez is jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!