Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes (jelenl...

Melyik banknál érdemes (jelenleg) számlaszámot nyitni?

Figyelt kérdés

Első munkahelyemnél kell, és nem tudom eldönteni hol bankoljak?!:D

Szüleim Raiffeisen Bank-nál vannak válasszam én is azt, vagy tudtok jobbat, és ha igen indokoljátok meg miért jobb választás az?

22/F

2011. febr. 7. 15:10
 1/3 Veb ***** válasza:

Szia!

Axa-t ajánlom, nem tudom hol laksz de mostanság azt tartom a legjobbnak a piacon.

Nézz magad utána : ) hasonlítsd össze :P

[link]

2011. febr. 8. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a CIB-et ajánlom, 26 éves korodig MINDEN ingyenes! Kellemes bankolást ;) (másfél éve használom MINDEN szolgáltatásukat problémamentesen)
2011. febr. 10. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem Allianznal van Horizont Plusz szamlam.

Lenyegeben annyibol all, hogy a munkaltatodnak minden honapban minimum 50ezer forintot kell atutalnia munkajovedelem cimen (amugy ha hosszu tappenzen vagy, akkor azt is figyelembe veszi a bank). Es, ha ez teljesul, akkor Mo-n barmelyik ATM-bol (akar masik bank) ingyen vehetsz fel penzt, es rengeteg plusz szolgaltatasa van.

En havi 350 FT-ot fizetek az sms szolgaltatasert .. semmi masert nem kell.

Azt hiszem, hogy 26 eves korodig lehet ez a "csomagod", de persze erdeklodj utana az allianznal.

2011. febr. 12. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!