Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Meddig tart egy számlanyitás?

Meddig tart egy számlanyitás?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:

-Jó napot egy számlát szeretnék nyitni!

-Kérem a személyi igazolványát, és a lakcímkártyáját!

-Tessék.

2 perc múlva:

-Itt írja alá!

Kész.

2011. febr. 3. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Első: azért nem egészen. Én majdnem félórát vártam, mire azt az első mondatot kinyöghettem az ügyfélszolgálatosnak.
2011. febr. 3. 20:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy igazából a 10 hónapos kislányom nevére szeretném. Lehet, ugye?
2011. febr. 3. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet, de értelme sincs sok.
2011. febr. 3. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem takarékszámlát nyithatsz neki, csak folyószámlát nem. Sokan gyűjtenek pénzt a gyerekük nevére, kell, hogy legyen rá lehetőség.
2011. febr. 3. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:

babakötvény,igy van ez megtakarítási szla

Fél órát vesz igénybe és a születési anyakönyvi kivonatot ne felejtsd el magaddal vinni.

2011. febr. 3. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Babakötvény, értem. Bármikor hozzá lehet férni a pénzhez? Bocsi, ha hülyének tűnök. Ebben a témában az is vagyok..
2011. febr. 3. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:

a cib bank a következőket ajánla:

[link]

Meg kell gondolni, hogy melyik bankba mész. mások a feltételek.

2011. febr. 3. 21:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget!
2011. febr. 3. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, ha Start számlát nyitsz a gyereknek, akkor csak és kizárólag ő férhet hozzá a pénzhez, amikor betölti a 18. életévét. Nem csak a szül.anyakönyvi kivonat kell hozzá, hogy megnyisd, hanem a családi pótlék igazoló lap, ami 30 napnál nem lehet régebbi, az nyithatja, aki a családi pótlékra jogosult, kell a baba lakcímkártyája is és ha van adókártya, akkor az is. A számlanyitás attól függően, hogy vagy-e már az adott bankban ügyfél vagy sem, mondjuk 10 perc és 30 perc. Remélem segítettem, nekem a K&H-nál van és minden oké, 5% kamat is van!
2011. febr. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!