A haverom nincs 18 és engem kért meg, hogy a nevemre hadd csináljon egy bankszámlát, amiről tud majd online fogadni. Lehet ebből valami bajom?
Olyanra gondolok, hogy minuszba viszi a számlát és nekem kell kifizetni az adósságot. Mire fogyeljek a számla létrehozásakor?
A segitséget előre is köszönöm.
Ahhoz, hogy valakinek legyen számlája, NEM kell nagykorúnak lennie.
Másnak a saját nevedre számlát csináltatni meg igencsak kozckázatos, mert adott esetben onnan vonnak le tartozásokat, és azt NEKED ki kell fizetned.
Úgy beszéltük meg, hogy a számlához csak én férek hozzá, neki pedig átutalom a pénzt, amit idead a bwin számlájára, a nyereményt(ha lesz ilyen) visszautalja a bakszámlámra és felveszem és odaadom. 5%-ot megtarthatok.
Azt mondta vállal minden költséget a bankszámlával kapcsolatban. Így nem olyan kockázatos szerintem.
Nem a számla lesz a te neveden. 18 éves kor alatt nem vehet részt online fogadásokon, tehát ott is a te adataid fogja megadni. Ergo hivatalosan te fogsz játszani. Azt hadd ne mondjam, hogy ha bármi galibát csinál és százezreket be kell fizessen, a végrehajtó téged fog megtalálni, ő meg majd mossa kezeit.
Szerintem ne menj bele. Nem véletlenül tiltott a szerencsejáték 18 éves kor alatt.
Mellesleg nem azért, de ha már eleve azt kamuzta, hogy csak a számla miatt kell a neved (ami nem igaz, a junior számlák direkt 18 éven aluliaknak vannak), azt "elfelejtette" mondani, hogy hivatalosan a te nevedben játszik, akkor én nagyon elgondolkoznék, hogy bízzak-e benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!