Házépítéshez 5 milliót vennénk fel 20 év körüli időre, milyen havi törlesztője van hasonló cipőben járóknak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 16:07
1/5 anonim válasza:
Kicsit bővebben is kitérhetnél, pl. milyen alapú hitelt vennél fel? CHF-ben nem érdemes felvenned, egyedül euro alapú vagy HUF alapút érdemes. Akik régebben kötötték annak más lesz a törlesztője, mint ha most vennéd fel. Most már kicsit nagyobb kedvezményeket adnak. Bár ők is át tudják az emberek vinni a hitelüket, hogy csökkenjen a törlesztő vagy a futamidő, de sajnos valamiért nem nagyon szeretnek erről beszélni. Nekem nagyon sok ügyfelem van, ha mondasz konkrétumokat akkor utánanézek az adatbázisban mennyi most a törlesztőjük, hogy változott stb.
2/5 anonim válasza:
Adj az Istennek hálát,hogy nincs hiteled.Én azt mondom semmilyen hitelt ne vegyél fel,nézz körül mi van a hitelesekkel.Pénzes családok buktak bele,vesztették el a házukat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Sajnos muszáj felvenni, így is szűken vagyunk, ez a max. amit talán elbírnánk törleszteni.
Milyen konkrétumot írjak?
Saját erő kb. 15 millió lenne hozzá, mindketten közalkamazottak vagyunk és Erste, Otp, ahol vezetjük a számlát...
2011. jan. 23. 16:28
4/5 anonim válasza:
hali
nem tudom, hogy mindenféleképpen hitelt szeretnél-e, mert ott van pl a sokkal biztonságosabb lakás takarék pénztárak, megtakarítások stb. Ha érdekel a dolog, írj privit, meg tudom adni, egy pénzügyi tanácsadó számát. Teljesen ingyen felmérik az anyagi helyzeted és kiválasztják neked a legolcsóbb megoldást. Mondjuk én budapesti vagyok és nem tudom, hogy kimennek-e más városba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!