Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek ez hogy lehetséges...

Szerintetek ez hogy lehetséges? (Magánnyugdíjpénztár)

Figyelt kérdés

Generalinál vagyok mnyp tag erre tegnap kaptam az erste banktól egy tagsági okiratot, hogy én átléptem oda...

Csak az a poén hogy nem léptem át...Soha nem volt még semmilyen kapcsolatom az Erste bankkal erre küldenek egy tagságit...

Valaki felhasználta az adataimat és átléptetett a tudtom nélkül hogy keressen ezzel pár ezer ft-ot?

Ráadásul a tagságin minden adatom jól szerepel kivéve a személyi számomat és a lakcímkártya számomat.

Bementem az Erstebe de semmi okosat nem tudtak mondani, azt se tudják hogy ki volt az aki "átléptetett"

2011. jan. 22. 01:09
 1/1 Bocipók ***** válasza:

Kérd ki tőlük az átlépési nyilatkozat másolatát.

Rajta kell(lene) lennie az aláírásodnak.

Ha meglátod a nyilatkozatot, akkor esetleg feljelentést tehetsz ismeretlen tettes ellen, hogy visszaélt a személyes adataiddal.

2011. jan. 22. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!