Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért van ez, hogy az ismerősö...

Miért van ez, hogy az ismerősöm egyáltalán nem kap provident hitelt?

Figyelt kérdés

Zala megyében lakik de komárom esztergom megyében tartózkodik..Probálkozott már zalamegyében is ott se kapott..most van kom.eszt megyébe is belejelentett lakcime és igy sem kap..szaros 80.000 ft rol lenne szó, nem százezrekröl..miért lehet ez h nem kap?Megkérdezte és azt mondták neki, h nem áll módukban megindokolni..nem értem miért nem,mert bárlistások is kapnak százezreket! még bejelentett munkahelye is van..70.000et keres..

miért lehet ez??

Minnél elöbb várom egy hozzáértő válaszát!

Előre is köszönöm!

2011. jan. 19. 14:04
 1/3 anonim válasza:

én is most vettem fel és nekem is szarakodtak.

Lehet hogy sok a havi törlesztés! 70000es fizunál ne legyen több mint 7000/hó azaz heti 1500ft. És ne kérj otthoni szolgáltatást mert az nagyon sok pénz. Csak bankszámlára utalást kérj.

2011. jan. 19. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is most vettem fel. 120.000,-Ft-ot szerettem volna kérni, 100.000,-Ft nettó keresetre, és csak 60.000,-Ft-ot kaptam :(

Ennyit a Providentről! :(

2011. jan. 20. 14:17
 3/3 Patriksztár válasza:

Ezek marketing lépesek.

A bank azt nezi hogy mennyire tudod visszafizetni. 30.000Ft-ra kb 80.000-at adnak.

Anyum ott dolgozik. Onnan tudom

2015. aug. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!