Ellopták a pénztárcám :- (, irataim nem voltak szerencsére benne, csak pár bizonylat meg a junior bankkártyám, amit már neten le is tiltottam. Mennyibe kerül az új kártya igénylése?
Szegénykém...
Én is jártam már így, nekem nem kellett fizetnem az új kártyáért (OTP).
Rendben, köszönöm. Holnap úgyis az OTP-nél kezdek...
Benne volt 15.000 Ft-om, amit 20 perce vettem le (a számlámról az összes pénz lement - ezért dolgoztam decemberben... :((), meg egy imádott kép a páromról, ezüst bokalánc, gyűrű, orrpiercing..... és a klassz tárcám, amit már 2 éve rongyoltam, de emlék kapcs. hozzá, meg az ékszerekhez is....
Igy jártam sajnos.... :(
Juj, szegényke. Kártyaügylethez nem értek, csak sajnállak. :(
Én pancserségből tavaly vesztettem el a pénztárcám, mindenféle igazolványom és kártyám benne, több pénz, ráadásul a bankszámlámon is épp sok volt a lekötetlen... remegtem, mikor észrevettem, hogy nincs meg.
No de vannak kedves emberek...! Az én pénztárcám egy ilyennel találkozott. Hamar kinyomozta a telefonszámom, és egy óra múlva már nálam is volt újra.
Tapasztalat és javaslat mindenkinek:
A PÉNZ-ÉS IRATTÁRCÁTOKBA ÍRJÁTOK FEL A TELEFONSZÁMOTOKAT ÉS A NEVETEKET! Bárkivel előfordulhat, hogy elveszti... S ha jószándékú ember találja meg, a telefonszám nagyon hasznos...!
Gondolj csak bele, találsz egy pénztárcát, visszaadnád, de gőződ sincs kié. De ha ott az elérhetősége, milyen jó érzés meglepni azt az idegent, hogy megtaláltad! Nem? :-)
Előzőnek:
Ha elvesztetted, akkor igen... érdemes beleírni, de a kérdezőnek ellopták. Így szegénykém hiába írta volna bele, soha nem látja vissza.
Már elindítottam az új kártya igénylését, de 2 hét mire kész.... :(
Köszi a válaszokat, amúgy nem került semennyibe.
Persze azóta sincs hír a tárcámról, de legalább van, aki visszakapta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!