Szombaton van jóváírás az OTP-nél?
köszönöm a válaszokat! majd holnap kiderül..
utolsónak: eddig mindig megjött másnapra az utalt összeg,
Ha bankon belüli átutalást csinálsz (pl. OTP -> OTP) munkaidőben, akkor az azonnal átmegy, munkaidő után már csak másnap!
Ha bankközi utalást csinálsz (pl. Tak.Szöv -> OTP) akkor az mindig + 1 nap.
A hétvége az nem banki munkanap, ezért az kiesik.
Ha péntek délelőtt volt az utalásod, akkor az hétfőre várható. Ha délután utaltál, lehet hogy csak kedden lesz a jóváírás!
Azt megjegyezném, hogy ha elég pro számlád van, akkor bankon belül azonnal átmegy az összeg... apukámnak van ilyen az otp-nél, nem tudom, hogy milyen, de ha vasárnap délelőtt felhívom, hogy küldjön pénzt, és azonnal küldi, akkor két perc múlva kapom az sms-t, hogy megérkezett :D
Rákérdeztem múltkor a bankban, hogy valami közös számlánk lenne vagy mi, de nem.
Naszóval ilyen is van. Igaz, jó drága.
ha bankon belül utalok akkor az 24 órán belül megvan, ezzel tisztában vagyok...
de ha olvastátok a kérdést akkor kiderül hogy két különböző bankról van szó!
azért köszönöm a választ, a kérdés már tárgytalan mert nem jött meg, de nem volt gond belőle :D
A Nemzeti Bank szabályozása szerint a belföldi forint átutalás maximum 3 banki munkanapot vehet igénybe!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!