Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szombaton van jóváírás az...

Szombaton van jóváírás az OTP-nél?

Figyelt kérdés
Ha péntek reggel utaltam egy Tak.szöv.-ös számláról egy OTP-sre, akkor azt jóváírja az OTP szombaton?
2011. jan. 7. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Szombaton nem dolgoznak a bankok.
2011. jan. 7. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha takszövből utaltál, akkor lehet, hogy még hétfőn sem.
2011. jan. 7. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! majd holnap kiderül..

utolsónak: eddig mindig megjött másnapra az utalt összeg,

2011. jan. 7. 21:18
 4/8 anonim válasza:
100%

Ha bankon belüli átutalást csinálsz (pl. OTP -> OTP) munkaidőben, akkor az azonnal átmegy, munkaidő után már csak másnap!

Ha bankközi utalást csinálsz (pl. Tak.Szöv -> OTP) akkor az mindig + 1 nap.

A hétvége az nem banki munkanap, ezért az kiesik.

Ha péntek délelőtt volt az utalásod, akkor az hétfőre várható. Ha délután utaltál, lehet hogy csak kedden lesz a jóváírás!

2011. jan. 7. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt megjegyezném, hogy ha elég pro számlád van, akkor bankon belül azonnal átmegy az összeg... apukámnak van ilyen az otp-nél, nem tudom, hogy milyen, de ha vasárnap délelőtt felhívom, hogy küldjön pénzt, és azonnal küldi, akkor két perc múlva kapom az sms-t, hogy megérkezett :D

Rákérdeztem múltkor a bankban, hogy valami közös számlánk lenne vagy mi, de nem.

Naszóval ilyen is van. Igaz, jó drága.

2011. jan. 8. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden banknál így van! Ha neten utalsz bankon belül, az azonnal átmegy.
2011. jan. 8. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:

ha bankon belül utalok akkor az 24 órán belül megvan, ezzel tisztában vagyok...

de ha olvastátok a kérdést akkor kiderül hogy két különböző bankról van szó!

azért köszönöm a választ, a kérdés már tárgytalan mert nem jött meg, de nem volt gond belőle :D

2011. jan. 8. 11:16
 8/8 netmesterke válasza:
100%

A Nemzeti Bank szabályozása szerint a belföldi forint átutalás maximum 3 banki munkanapot vehet igénybe!

üdv!

2011. jan. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!