Tavasszal sokan fognak utcára kerülni a hitelek miatt?
Figyelt kérdés
Anyuék azt mondják ne aggódjak emiatt, mert megoldják. De tudom, hogy csak engem nyugtatnak. Attól félek intézetbe kell mennem mert 13 éves vagyok és mégsem kóborolhatok az utcán. Akkor inkább meghalok!!2011. jan. 5. 18:12
1/5 anonim válasza:
Nagyon-nagy a baj-szerintem igen-de ne így legyen!!!!
2/5 anonim válasza:
Az nem biztos, hogy Ti utcára kerültök, de ennek szerintem is nagyon rossz vége lesz.
3/5 anonim válasza:
Ennek elég rossz vége lesz, én is attól félek. Sokan kerülnek majd utcára... :(
4/5 anonim válasza:
Utcára a - miniszterelnök kijelentése szerint - senki nem fog kerülni a lakáshitele nem fizetése miatt, ezért állítólag nem kell aggódni, de az már nem biztos, hogy nem kell pl elköltözni máshová, pl bérelt lakásba, önkormányzati lakásba.
Sajnos az nagyon valószínű, hogy a felmondott lakáshitetelesek közül sokan elvesztik majd a tulajdonukat, de utcára nem teszik őket.
5/5 anonim válasza:
Túl sokan nem. De biztos lesz valami szankció. Az könnyen lehet, hogy eladják a házat és kaptok valami kis bérlakást. De nyugi, senki nem fog intézetbe küldeni amiatt, hogy csökkent a forint értéke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!