Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen jó kamatozásu betétek...

Milyen jó kamatozásu betétek vannak? 600. 000. ft. Ról van szó, nem szeretném lekötni évekre.

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 05:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Én éves 20%-ot, ha kölcsön adod nekem.
2011. jan. 4. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Olyan kicsi a biztonságos kamat, hogy elviszi az infláció.

Ha meg nagyobb kamatot akarsz, azon meg könnyen bebukhatod az összes pénzedet. Én azt javaslom fektesd be inkább valami kisebb vállalkozásba.

2011. jan. 4. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Mégis mit értessz kissebb vállalkozás alatt?
2011. jan. 4. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ mi a szakmád, mihez értesz, mi a hobbid...
2011. jan. 4. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Sopron Banknál láttam 6% az éves kamat 6 hónapos lekötésre. Ebből természetesen még le kell adózni 16% kamatadót.
2011. jan. 4. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez az EBKM, akkor kap rá 6 hónap alatt kicsit több, mint 15000 Ft-ot. Ha csak a kamat ennyi, akkor még lehetnek ebből költségek is. Hát nem sok.
2011. jan. 4. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:

jaja és abból lejön még a számlavezetési díj, meg a kp felvétel díja stb...

Jobb otthon tartani a párnában...

2011. jan. 4. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban egy cég részvény opcióit tudom Neked ajánlani, amihez kell 2000 euró, az kb. pont akkora összeg, mint amid van.

Nekem 13 hónap alatt 700%-os lett a hozamom. Tudom, hogy kissé meseszerű, de ez van.

Ha érdekel, írj privátban.

2011. jan. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!