Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknal kossem le a...

Melyik banknal kossem le a penzemet?

Figyelt kérdés
Van kb. 500.000 forintom, nincs szuksegem ra jelenleg, szeretnem lekotni. Hol kamatozik a legjobban? Valamint kulfoldon elek (most itthon vagyok), tehat ha megis szuksegem lenne ra, akkor olyan kene, amirol kint feltudom venni. Ja es even belul vagy even tul erdemesebb?
2010. dec. 29. 13:02
 1/2 anonim válasza:
cib
2010. dec. 29. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is meddig tudod nélkülözni. Ha 5 évig, akkor TBSZ-t érdemes kötni, ahogy láttam Sopron Banknál a legjobb, 6.94% EBKM. Ez azért jó, mert nem kell fizetni a 20%-os kamatadót. Ha 3 évig kötöd le hasonló módon, akkor csak felét kell fizetni a kamatadónak.

Éven belüli, illetve 1 vagy 2 éves lekötéseket UniCredit-nél láttam jókat, de vigyázni kell, mert pl. van olyan hogy 2 hónapra nagyon jó kamat, de az csak az első 2 hónapra szól(és évesen van megadva), utána már alacsonyabb, mert nem számít új forrásnak.

De vehetsz értékpapírt is, csak az kockázatosabb.

2011. jan. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!