Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ilyesmire hol tudok kapni hitelt?

Ilyesmire hol tudok kapni hitelt?

Figyelt kérdés
Nincs állandó keresetem, munkaviszonyom, 19 éves tanuló vagyok. A kölcsön arra kellene, hogy a városban, ahol a munkámat kapnám, ki tudjam fizetni egy albérlet kaucióját, első 1-2 havi bérét, plusz egy használt autót vegyek, szintén a munkához, aminek a béréből fizetném a törlesztőt. Van ahol ilyesmit elfogadnak, ahol ezzel mehetek valamire?
2010. dec. 25. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Most,hogy ilyen szigor van a bankoknál szerintem sehol.
2010. dec. 25. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézzük csak.

-Nincs állandó keresetem, (vagyis nem megy a számlára legalább fél éve havi rendszeres jövedelem)

- Nincs munkaviszonyom, (vagyis nincs lehetőséged törlesztésre)

- 19 éves tanuló vagyok.(A kor nem gond,de hogy tanuló vagy az igen,mert ez is azt igazolja,hogy nincs munkád,pénzed)

Azt,hogy a kölcsönt mire költenéd azt a bankokat nem érdekli..De ilyen esélyekkel ami neked van sehol nem kapsz kölcsönt..

Miért nem igényled a diákhitelt? Pont erre találták ki,hogy a diák tudjon érvényesülni egy kicsit..

2010. dec. 25. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba járok, van a diák hitelnek olyan formája, ami szóba jöhet? (tudtommal csak felsőoktatottaknak van)
2010. dec. 25. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben inkább költözz az első hónapokra kollégiumba. Az sokkal olcsóbb és nem kérnek kauciót. Autóra valahjogy máshogy kell szerezned pénzt, vagy esetleg ha van ismerősöd, akinek van "felesleges" autója, kérd el tőle bérbe addig. Diákhitelre nem vagy jogosult.
2010. dec. 26. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor diákhitelt sem kaphatsz..Akkor csak tanulj tovább,és ha majd végzel,akkor keres valami közeli munkát,hogy ne kelljen albérletbe menned.Gyűjtsd a pénzt,és idővel lesz autód is..
2010. dec. 26. 01:38
 6/6 anonim válasza:
19 évesen azért lassan illik leérettségizni és jelentkezel egy egyetemre, ahol még ösztöndíjat is kapsz arra, hogy egyedül élsz, nincs munkád... önfenntartó stb, ilyenek, meg ha jól tanulsz arra is..
2010. dec. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!