Erste hitelkártyán lehet nővelni a keretet? És ha igen akkor mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Nem találok neten róla semmit:(2009. jan. 24. 20:29
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, az Erste-nél hogy van, de a hitelkártyáknak folyamatosan növelik a keretét. Nekem a Citi-Banknál átlag 100-150ezer forinttal emelték minden évben (kérés nélkül), pedig még az eredeti keretet sem használtam ki soha, és állandóan hívogattak telefonon, hogy nem akarok-e még 2 millió forintnyi hitelt, amit egyetlen szavamra azonnal jóváírnak a kártyámon. Szóval csak kitartás, növekedni fog az a keret, ha el akarsz adósodni, a bankok mindent megtesznek ezért. Én részemről inkább visszaadtam a hitelkártyát, a fene akar magas kamatra vásárolgatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Erste nem emeli automatikusan,nekem meg sürgősen kellene egy kis készpénz. Van Cib-es kártyám is ,ők évente emelnek.Szóval ez banktól is függ...
2009. jan. 25. 11:48
3/3 Hintalow válasza:
Helló!
1. A hitelkeretet akkor növelik, ha megfelelően fizeted a részleteket, nincs hátralékod stb. (tehát fizetőképes ügyfél vagy)
2. Arra még nagyon figyelj, hogy a hitelkártyákat nem készpénzfelvételre adja a bank, hanem vásárlásra!!!
Vannak olyan konstrukciók, amivel lehet pénzt felvenni, de ez sokszor csak a hitelkeret fele lehet max. másrészt a felvett készpénz azonnal elkezd kamatozni NAGYON kedvezőtlen feltételekkel.
Úgyhogy csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!