Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Angliai banknak tartozom,...

Angliai banknak tartozom, magyarorszagon dolgozok. Az angol hitelt nem tudom fizetni. Mikor ernek utol?

Figyelt kérdés
Angliabol koltoztem haza, es itthon kezdtem melozni nemreg. Egy angol banknal maradt valamennyi hitelem. Szemelyi kolcson. Azt nem birom most fizetni sajnos. Van valaki aki hasonlo helyzetbe kerult? Mikor ernek utol? En nem mondtam nekik, hogy hol lakok.
2010. dec. 22. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó: Európai fizetési meghagyás
2015. aug. 21. 19:42
 12/15 anonim válasza:

Üdv! Én is érdeklődnék mi történt azóta?

hasonló helyzetbe kerültem, hazakényszerültem, valakinek tanácsa?

2016. júl. 6. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
menj ki amerikába ottbiztos nem találnak meg :-)
2017. dec. 12. 10:06
 14/15 anonim válasza:
sziasztok, egy kerdes, ha nem hitel hanem személyi kolcsonrol van szó? Kb 2 eve vettem fel 1500 fontot, nehany hónapig fizetgettem 30 fontokat, aztan hazakoltoztem es abbamaradt. azóta emaileket kuldozgetnek ugyebar de nem igazan valaszolok. Jelenleg nem is otthon elek hanem Hollandiában. :D Vajon eletem vegeig irosgatni fognak vagy megtalalnam egyszer?:D
2020. júl. 16. 15:43
 15/15 The Wounded Eagle válasza:
Én ahogy tudom 10000 alatt nem nagyon foglalkoznak veled , felette meg jönnek a levelek és annyi. Egy volt lakónak mai napig jönnek a levelek, az összeg mindig emelkedik de mivel fogalmuk nincs hol van így soha nem is fogják elérni. Persze eleinte vissza küldtük a leveleket hogy nem itt lakik már de ennek ellenére is jönnek a levelek
2023. máj. 29. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!