Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit lehetne tenni szerintetek?

Mit lehetne tenni szerintetek?

Figyelt kérdés

Adott egy család. Az anya munkanélküli (54 éves) szakmája van, csak ellehetetlenítették a munkáját, nem tud dolgozni; az apa 58 nyugdíjas, mellette dolgozik, az egyik gyerek munkanélküli, most küldték el a munkahelyéről csőd miatt és mivel állatgondozó nem talál könnyen munkát, a másik gyerek meg dolgozik rendesen, de nem kap sok pénzt.

Balul ütött ki régen egy családi építkezés, ami miatt nagy adósság halmozódott fel, és volt úgy, hogy kölcsönt/hitelt kellett felvenni, hogy legyen ennivaló az asztalon.

A családban most már odáig fajult a helyzet, hogy ami hó elején jön pénz annak a nagy részét le is foglalják, most pedig már több tízezres mínuszban vagyunk.

Van valakinek bármi ötlete, hogy hogy lehetne javítani a helyzeten, vagy honnan lehetne valahonnan ennivalóra pénzt keríteni?

2010. dec. 22. 03:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát csak a munka lehet a jó megoldás. Tudom könnyű mondani. Én is voltam munkanélküli.

Én annak a fiúnak aki állatgondozó azt javasolnám, keressen munkát, akár az ország más pontján is. Nagyon sok olyan hely, pl lovastanya, ahol a lakhatás és az ellátás is ingyen van. A pénzt meg haza lehet adni.

2010. dec. 22. 05:55
 2/2 anonim ***** válasza:

"az egyik gyerek munkanélküli, most küldték el a munkahelyéről csőd miatt és mivel állatgondozó nem talál könnyen munkát"

Helyezkedjen el bolti eladónak, arra mindig van kereslet és nem kell hozzá végzettség. Vagy bármi más munka, amihez nem kell végzettség, már a minimálbérrel is előbbre vannak, ha csak több tízezres a mínusz.

2010. dec. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!