Tudna segíteni nekem valaki a Kék Kölcsönnel kapcsolatban? (Bővebben lent)
A munkaviszony legalább 3 hónapja fennáll. A kölcsönt egyaránt igényelhetik azok az ügyfelek, akik határozott idejű munkaszerződés alapján végzik munkájukat, valamint azok is, akik munkavégzési megállapodás alapján vannak alkalmazásban.
30 000-tól 5000 000 Ft -ig terjedő összeg
Törlesztési idő 1–7 év.
Ezeket írja a holnapján.
Én már fél éve dolgozok és egy millió forintra lenne szükségem, határozott idejű szerződésem van amit most hosszabbítottak meg 3 hónapra. De a leírtak alapján felvehetem a pénzt, mert nincs semmi akadálya. Ez igaz lenne, mert nekem TÚL egyszerűnek tűnik. Vagy lehet, hogy nagyon magas a kamatja? Tudtok valamit erről? Köszi a segítséget.
Nincs egyetlen olyan pénzintézet sem ma Magyarországon, akiknek az elérhetősége 90-es hívószámú lenne.
Jövedelem igazolása nélkül kizárólag ingatlan fedezetes hitelt lehet igényelni, de azt is csak bizonyos speciális feltételek megléte esetén, de nem hinném, hogy ez a cég ezt a lehetőséget hirdeti...
Szinte 100%-ban biztos vagyok benne, hogy vagy egy nagyon durva átverésről van szó, vagy egy fogyasztói csoportról van szó, ahol az, hogy hitelt adnak, szintén átverés.
Vigyázz vele, ez nem pénzintézet, inkább valami közvetítőnek néz ki.
Ezen a oldalon van :
A szolgáltatást a B.K. Finance s.r.o. társaság biztosítja, székhelye Zvolenská cesta 37, 974 05 Banská Bystrica, Slovakia. A 0690 603 603 infóvonal hívásának díja 625,00Ft/perc. Társaságunk nem a hitelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!