Ön kinél bankol?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 07:08
15/23 A kérdező kommentje:
Miért váltott?
2010. dec. 22. 16:21
17/23 anonim válasza:
Én nem bankolok!
Csak van egy számla számom......
18/23 anonim válasza:
Erste, de hamarosan váltani fogok, mert még az OTP-nél is nagyságrendekkel rosszabbak a kondícióik. Pl. ha 1 évre lekötök pénzt, mindössze 4,7% EBKM-et adnak, asszem fél évre 3,7% EBKM, miközben vannak olyan bankok, ahol a fél éves 6% (ezek nem új forrásra vonatkoznak). Emellett a számlavezetés költségei is elég magasak ennél a banknál. Ja és ki van adva az ügyintézőknek, hogy verjenek át, feltettem egy határozott kérdést, határozott választ kaptam, otthon kiderült hogy rosszatt mondott, másnap mikor kész tényként kezeltem az ellenkezőjét annak amit mondott, még csak meg sem lepődött, nem javított ki, látszott hogy pontosan tudja hogy van, és szándékosan hazudott előző nap. Ezért jutalékot kapnak?(egyébként arról volt szó, hogy új fajta folyószámla feltételek jelentek meg, a kérdésem pedig az volt, hogy ez rám is vonatkozik, mint régi számlával rendelkezőre, a válasz határozott igen volt, másnapra kiderült a számlakivonatomból hogy kamu, és meg sem lepődött mikor mondtam hogy váltani szeretnék, mert az új számlának jobbak a feltételei)
19/23 anonim válasza:
Ja és a Sopron Banknál is van számlám, de csak megtakarítás, na ők már nagyságrendekkel korrektebbek és jobbak a feltételeik, csak kevesebb mint egy év múlva Kelet-Magyarországra költözök, ahol nincsen fiókjuk.
20/23 anonim válasza:
Ja és valaki tanácsolhatna valamit az Erste helyett. Most Unicredit felé hajlok éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!