Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi idő alatt küldik ki az...

Mennyi idő alatt küldik ki az OTP cserekártyát?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem az OTP kártyám pin kódját, így még aktiválni sem tudtam. Kértem egy új kártyát, ez már kb. 2 hónapja volt, és még mindig nem küldték ki. Az előző 1-2 héten belül megvolt. A cserekártyát ugyanúgy házhoz postázzák, mint az előzőt, vagy már rég be kellett volna mennem az OTP-be, mert oda küldték? Már nem is emlékszem, hogy miket mondtak, olyan régen volt. Hetek óta ezen idegesítem magam, de a suli miatt nem tudok bemenni megkérdezni. :S

A másik kérdésem, hogy az igénylésnél meg kellett adnom egy 7 jegyű számot. Már nem vagyok biztos benne, hogy mi volt az. Erre a számra szükségem lesz még valamikor? Miért kellett megadni? Légyszi válaszoljatok!

A válaszolóknak előre is köszönöm!

2010. dec. 14. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

rég meg kellett volna kapnod. Mellesleg pin-kód elfelejtése nem von maga után új kártyát, max új pin kódot...

az angolok a cserekártyát igénylestől 3 napon belül küldik

2011. jan. 3. 09:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért nem küldték még ki. Ha az előző kártyát az én címemre küldték, akkor gondolom az újat is ide kellett volna. Mindegy, felhívom az OTP-t, már régen ezt kellett volna tennem. Köszönöm a választ. :)
2011. jan. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!