Egy bankban lehet 2 bankszámlát nyitni?
Figyelt kérdés
Azért kéne, hogy félre tudjam tenni azt a pénzt amit majd le kell adóznom.2010. dec. 13. 15:47
1/8 anonim válasza:
Akár 22-őt is! Csak bírjad fizetni a díjakat!
2/8 A kérdező kommentje:
:\ mennyi a díja?
1 számlám van, de az díjtalan...
2010. dec. 13. 15:56
3/8 anonim válasza:
ezt most nem értem, félretenni a pénzt, amit majd le kell adózni? ezt hogy érted? vesszek meg ha értem :) az adóelkerülés, adótervezés - nem adócsalás! - törvényes, ehhez nem kell másik számlát nyitni
4/8 A kérdező kommentje:
:)
ezt úgy értem, hogy elég nagy pénzösszeghez fogok jutni hamarosan (milliós) és annak a -még nem tudom hány százalékát- majd le kell adóznom. és azt az összeget el szeretném különíteni a többi pénzemtől, hogy véletlenül se költsem el.
2010. dec. 13. 16:10
5/8 anonim válasza:
Nyiss egy alszámlát a főszámládhoz. Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb.
6/8 A kérdező kommentje:
nem tudtam, hogy ilyet is lehet
2010. dec. 13. 16:25
7/8 anonim válasza:
ja, ennyi, minden banknál van már ilyen opció,
ezért nem értettem, hogy mit akarsz (:
8/8 anonim válasza:
Akármennit lehet ha fizeted a szlavezetési díjat. Ha banki dolgozó vagy van olyan bank ahol max. 3 szlád lehet ingyenes szlavezetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!