Még dolgoztam letíltotta a drága Apeh a fizum 33%-t, de már nincs munkám, ilyenkor mi a teendő?
A tartozásom én szerettem volna fizetni,de a kedvezményes részletfizetés havi 30ezer volt,én ekkor Gyes-en voltam,így képtelen voltam fizetni..
Miután lett munkám,elkezdték letíltani..de a szerződés lejárt,most álláskeresőin leszek!
Sajnos ez nem érdekli az APEH-et, részletfizetés módosítást kellett volna kérned még akkor, amikor láttad, hogy nem tudod befizetni amit kell...
28.500.- forintot minimum hagyniuk kell a számládon, a többit simán levonhatják. Esetleg próbálj meg írni egy kérvényt most részletfizetésre.
ez anno,diákhitel volt,fizettem amíg bírtam,de a havi 30 sok volt.ez volt a "könnyítés".Próbálkoztam a diákhitelesekkel,részlet ügybe,de azt írták,hogy havi 30-al lehetett volna,de én nem "éltem"vele,így vagy egyösszegbe,vagy letíltják!
most ilyenkor mi van?
Ha nem lesz miből tiltani,mit csinálnak???
Mert amit kapni fogok,az még 28500ft se lesz..
persze én fizetném..ha hagynák
Családipótlékból és a gyermektartásból nem lehet tíltani szerintem.De a családiból biztos nem!!
De honnan kérjek részletfizetést??Apeh?
Szerintem lehet,az a szabály, hogy a nyugdíjminimum megmaradjon.
APEH-től kérd a részletfizetést.
Én nem szeretném,hogy a tartozásom,kamatozzon..legutóbb is legalább 100ezeret befizettem azután nem tudtam fizetni és több a tartozásom mint amit anno felvettem!!
ez azért borzasztó!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!