Lehet utalni bármely bankszámláról (konkrétan OTP Junior-ról) Paypalra?
Már eleve kérdés, hogy a Junior számláról lehet-e egyáltalán utalni (gondolom csak személyesen, ha lehet), illetve hogy Paypalra lehet-e utalni.
Körülnéztem Paypal-on de csak annyit láttam, hogy lehet, és kiírtak valami unicredites számlát, ahova utalni kell, ilyen megjegyzéssel:
"Important!
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account"
Szóval más néven levő számláról képtelenség Paypalra utalni?
A PayPal számla és az utalást indító bankszámla azonos néven kell hogy legyen, amennyiben a PayPal és a bankszámla érvényesítéséről van szó. Egyéb esetben nem-tehát a PayPal számládra utalhat akárki pénzt.
Egyébként dombornyomott bankkártyát fogad el a rendszer-ha nem olyanod van, nem fogod tudni aktiválni a Paypalt.
Nem úgy van, ahogy az előző válaszoló írta!
Ha a Paypal számlát banki átutalással töltöd fel, akkor az csak saját számláról történhet minden esetben, vagyis a neveknek meg kell egyezniük.
Szerintem Junior számláról is lehet utalni akár netbankon keresztül, de ebben nem vagyok biztos.
Az átutalás közlemény rovatába azt az egyedi kódot kell beírni, ami a Paypal oldaladon szerepel.
Te nagyon okos második!
Csak az aktiváláshoz kell a saját néven lévő bankszámla. Ha az aktiválás megtörtént, akkor már bármilyen névről érkezhet pénz a PayPal számlára...Ha nem így lenne, szerinted hogyan lenne lehetséges, hogy valaki a PayPal rendszeren keresztül bonyolítson adásvételt?
Kedves kérdező, amíg nincs aktiválva egy neveden lévő számlával a Paypal fiókod, addig nem tudod használni. Ha ez megtörtént, jöhet utalás máshonnan is.
Felesleges okoskodnod, mert nincs igazad és nagyon úgy fest, hogy fingod nincs az egészról!
Kerek perec le van írva:
"Why must my PayPal account name match the name on my bank account?
So that PayPal can identify you, the name on your bank account must match the name on your PayPal account. If we can't identify you, there will be a delay in PayPal completing the payment transfer and we may have to return the money to your bank account.
If your PayPal account name does not match and you would like to change it you can do this online. Close this window and go back to the page you were on. Type 'name change' into the search box at the top right of the screen. Follow the online instructions."
Itt szó nincs semmiféle aktiválásról! Banki átutalással csak saját számláról lehet feltölteni a Paypal számlát.
Üzletelni úgy szoktak, hogy Paypal számláról küldenek pénzt Paypal számlára.
De tudom használni a számlámat, és nincs aktiválva. PTC (paid-to-click) oldalon összegyűjtöttem már 7 dollárt, le is kértem, vásároltam is vele.
Igazából ezért nem értem. ilyen pénzkikérésnél elfogadja az aktiválatlan számlát, viszont ha utalni akarok rá banki számláról akkor aktivált kell hogy legyen?
Mert ugye a Neobux is végülis bankszámla, és nincs a nevemen, meg nincs is aktiválva a fiókom, mégis tudtak nekem utalni.
Én meg tudtam ebayen fizetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!