Lényeges? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az online poker szempontjából (dollárban játszanék), lényeges, hogy deviza alapú, vagy forint alapú számlám van? Ha jól tudom a kifizetett összeget mindig forintban tudom levenni (legalábbis nekem ezt mondták a raiffeisen bankban). Van aki azt mondja, jobb a deviza számla ehhez, a bankban meg pl azt mondták, hogy teljesen lényegtelen. Szeretnék végre tisztán látni, és egy mindent átfogó választ kapni, mert már nem tudom, mit csináljak. (Fulltiltpokeren játszom, ha ez számít vmit)2010. dec. 6. 12:20
1/1 anonim válasza:
Ez a valuta Raiffeisen Bank átváltási árfolyama. Amikor megbízod a bankot az átutalással, akkor átváltják, majd amikor visszautalod, akkor is. Így már jelentős költségek merülhetnek fel. Érdemes inkább deviza alapú számlát nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!