Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az altertpay amerikai bankszám...

Az altertpay amerikai bankszámla az interneten biztonságos? (további info lent)

Figyelt kérdés
van egy oldal ahol regisztráltam és kattintásokkal lehet pénzt keresni és 75 dollárnál már kilehet venni a pénzt nekem van 79-em és ahhoz hogy kitudjam venni a paypal vagy az altertpay -re regiszrálnom kell és oda kell utalni pénzt és csak azután a a magyar bankszámlára ..és arra vagyok kiváncsi hogy biztonságos oda úgy regisztálni hogy elkell küldenem a személyigazolványom másolatát vagy beszkennelni és azt elküldnei illetve egy számlát(telefon,gáz,víz stb) meg vmi lakcím igazolót és ha ezeket megadom akkor azt nem használják fel vagy vmi..előre köszönöm a válaszokat
2010. nov. 19. 17:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!