Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Látra szóló betétkönyv megszün...

Látra szóló betétkönyv megszüntetése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy látra szóló (gépkocsinyeremény) betétkönyvet szüntettem meg az OTP-nél.

Látra szóló már nem lehet, ezért előtte nevesíteni kellett.

Erre aláírattak velem egy olyan papírt, amire ráírták a személyes adataimat, és azt, hogy nem kérem a betét megszüntetését. Hiába mondtam hogy épp emiatt jöttem, azt válaszolták, ezt így kell. Majd kifizettettek velem Xft-ot, mondván ez ennek a díja. Sok választási lehetőségem nem volt...

Nekem ez az egész új jött le, mintha kifizettették volna velem a betétkönyv cseréjét, pedig nem történt semmi csere, áthúzták a régit és kész.

A neten sem találok sehol ilyen "nevesítési díjat", az OTP-nél is csak annyit találtam, mi a nevesítés, de azt hogy ez most pénzbe kerülne olyat nem.

A kérdésem az lenne, ez így ahogy leírtam, rendben van, vagy pedig kihúztak belőlem egy nem létező betétkönyv csere díjat?

Köszönöm.

2010. nov. 18. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
2010. nov. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!