Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes új...

Melyik banknál érdemes új bankszámlát nyitnom?

Figyelt kérdés
Van a férjemmel egy közös számlánk (OTP). Szeretnék nyitni egy újat, ahova havonta egy kicsit félretehetek. Nem nagyban gondolkozom, havi 3-4 ezer forintról lenne szó, illetve erről szeretném használni a Paypalt-is. A gondom csak az, hogy nem érkezik a nevemre semmiféle jövedelem. Rákérdeztem OTP-nél, de horribilis havi díjak vannak. HELP!!!
2010. nov. 18. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem OTP lakossági elektronikus számlám van, ahhoz tartozik egy megtakarítási számla és egy webszámla is. A havidíj összesen 1300 forint, ezért ingyenesek az internetes átutalások és havi 4 alkalommal a készpénz felvétel. A megtakarítási számla nagyon biztonságos, interneten lehet csak követni, a számlakivonaton sem jelenik meg az egyenlege. Levenni róla pénzt csak úgy lehet, ha visszautalsz az eredeti számlára.

A webszámla használható internetes fizetésre és a PAyPal rendszerrel is működik.

2010. nov. 18. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Hagyd ott az OTP-t, annál drágább és szemetebb bank nincs az országban több...

A K&H Banknál az "Emeltszintű elektronikus számlacsomag" egy jó : havi 700 Ft-ért díjmentes a NetBank átutalás, csoportos megbízás, Mobil-Számlafigyelő és Mobil-Kártyafigyelő...

A Raiffeisen banknál a "Lendület"-számlacsomag (700 Ft/hó) ugyanilyen, csak még azzal jobb, hogy havonta 3x bármelyik ATM-ből díjmentesen felvehetsz pénzt, van hozzá (díjmentesen) egy Megtakarítási bankszámla, ahová bármennyit áttehetsz és jól kamatozik...

Mindkét banknál úgy kaphatsz DOMBORNYOMOTT BANKKÁRTYÁT a bankszámládhoz, hogy nem kell átutalt fizetés és nem kell pénzletét a számlán!!! (Az OTP-nél csak átutalt fizetésre kaphatsz dombornyomott bankkártyát!)

Ezzel tudsz a neten vásárolni és beregisztrálhatod a PayPal-ra is!

Én 2 éve felmondtam az OTP bankszámlámat és a fenti két banknál nyitottam két bankszámlát, abszolút elégedett vagyok mindkettővel!

2010. nov. 18. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
A fent említett bankszámlák is jók, de ha azt akarod, hogy kamatozzon is a betett pénz, akkor inkább AXA magánszámla. Nincs számlavezetési díj, és az utalások is ingyenesek. Itt sem kell, hogy ide érkezzen a fizetésed. Dombornyomott kártyát itt is kérhetsz hozzá.
2010. nov. 18. 14:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utánajárok! Annyit még meg tudnál nekem mondani, hogy pl. a k&h-nál (első ránézésre szimpatikusabb) kell valami külön díjat fizetni, ha pl. a neten veszek cirkuszjegyet (úgy értem, hogy nem a saját webes rendszerét használom) vagy ha Paypal-ozok?
2010. nov. 18. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

"...hogy pl. a k&h-nál (első ránézésre szimpatikusabb) kell valami külön díjat fizetni, ha pl. a neten veszek cirkuszjegyet (úgy értem, hogy nem a saját webes rendszerét használom) vagy ha Paypal-ozok?..."

============================

Ha a neten vásárolsz, az mindegyik banknál bankkártyás tranzakciónak minősül = díjmentes!!!

Ha a PayPal-on keresztül vásárolsz a neten, az is mindegyik banknál bankkártyás tranzakciónak minősül = díjmentes!

A K&H-nál csak az a hátrány, hogy havonta 3x CSAK K&H Bankos ATM-ben díjmentes a pénzfelvét...

A Raiffeisennél az nagy előny, hogy havonta 3x BÁRMELYIK ATM-ből vehetek fel pénzt, nem csak Raiffeisenes ATM-ből...

2010. nov. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!