Motort szeretnék venni, de kellene 2-300 ezer hitel. Nincs állandó munkahelyem, csak diákmelóm, meg szakmát tanulok nappalin szakközépben, nem fősulin. Valami megoldást így?
Remek!Pénzed, munkád nincs, motor meg kellene!
Gyűjts rá, ha összeszedted a pénzt, akkor vedd meg!
Ha ezt a tanácsot nem fogadod meg, és hitelekből fogod fedezni a luxuskiadásaidat, a bankok életed végéig belőled fognak élni.
Bár kétlem, hogy találnál olyan hülye bankot, aki egy kanyit is adna ilyen paraméterekkel neked.....
Nekem speciel van 400.000 forint félre tett pénzem.Ha adnék is neked,mit adsz garanciába??
Nekem sem tudnál semmit garantálni,mert az,hogy "én becsületes vagyok,és minden hónapban pontosan fogok fizetni" az kevés! Mert mi van ha váratlan okok miatt fizetésképtelen leszel? Szóval adnék szívesen ha lenne egy jó garancia..De feltételezem,hogy nincs..
"Ezért élnek a bankok mint Marci Hevesen."
Aztán meg szidjuk őket, hogy kizsákmányolnak minket..:)
"Hát ja. Nézd csak meg, milyen székháza van mindnek, és mennyi a vezetők fizetése. És mindez miből? Belőlünk, akik képesek vagyunk eladósodni olyan dolgok miatt is, ami nem létszükséglet."
Igen, de ezzel semmi bajom. Bajom inkább van a közpénzekből felhúzott székházakkal és közpénzekből finanszírozott vezetői fizetésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!