Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mekkora a minimum és maximum...

Mekkora a minimum és maximum áruhitel a média markt/ euronicsban?

Figyelt kérdés

A mediamarkt esetében ha jól tudom maximum 300.000 ft (ez felett a maradék összeg önrész ) euronicsben mennyi lehet ?

Külföldi munkavállaló esetében van a max 300.000 ft .

Egy drágább telefont szeretnék vásárolni, ami kb 5 évre kiszolgálna. Jelenleg is egy telefonom van, most lett öt éves és azt is 2 éves le fizetésre vásároltam kamatmentesen. Jelenleg is van kamatmentes áruhitel és szerintem ez esetben megérné ezt kihasználni . Fiatal vagyok, van 15 millió spórolt pénzem, de nem adok ki ekkora összegeket egyben, soha.

Jelenleg egy 500.000 forint értékű telefont szeretnék megvásárolni áru hitelre .

ápr. 8. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Esetleg valamelyik telefonos szolgáltatónál nem tudod megvenni? Telekom, One stb. (Mondjuk ha nem vagy még ügyfelük, akkor esélyes, hogy kérnek valamennyi előleget) Viszont nem számolnak fel kamatot pluszban. Áruhitelnél viszont igen.

Egyébként ha nem indiszkrét a kérdés, miért nem akarsz kiadni nagyobb összeget egyben? Nem kötekedni akarok, ne értsd félre kérlek, csak abból indultam ki, hogy én inkább az egyösszegű kifizetést választanám ilyen mennyiségű tartalék manival.

ápr. 9. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:

A telekom és társai köteleznek hűségidővel egy alapcsomagra, ami minimum kb + havi 6000 ft, plusz a készülék sem olcsóbb + a futamidő max 2 év általában ergo a törlesztő kb havi 28.000 az alap ugyanarra a telefonra, amíg a média esetében pl 15/17.000 között kamattal együtt.

Semmi különös oka nincs, házat tervezek év végén építeni, mint befektetés nem saját részre és gyűjtők. Illetve nem szeretek egész nagy összegeket kiadni, ez pl mindig így volt nállam. Van egy lízing autóm, 0% kamatra vettem zsír újonnan . Ki tudtam volna fizetni, de nem fogom mert 5 évig ingyen hasznalom más pénzét és az infláció megeszi, főleg hogy forint alapú .

ápr. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!