Megszűnt a munkahelyem .jelenleg nem tudom kifizetni a személyi kölcsön részletet. Kb két hónapi mire újra tudom rendezni .két hónap végett bár listára kerülök?

Kedves 1#! Nem írta a kérdező mióta nincs munkája.
Rengeteg ember elvesztette a munkahelyét (megszűnés/leépítés miatt), és nagyon nehéz találni munkát mostanában. Borzalom ami ma van.

Előveszed az ilyen helyzetekre képzett tartalékodat és gőzerővel nekiállsz állástkeresni.
Ha elfogy a tartalék, akkor pedig már előtte menj be a bankba, add elő a problémád, jobb elébe menni a dolgoknak, mint várni a felszólítóleveleket meg a behajtót

BAR lista nincs már. A KHR-ben szerepelsz, mint "jó adós".
Csak akkor fogsz "rossz adósként" szerepelni, ha homokba dugod a fejed, nem intézkedsz, a bank megszünteti a hitelszerződésed és átadja egy követeléskezelő cégnek.
Úgyhogy vedd fel a bankkal a kapcsolatot és valószínűleg átütemezik/szüneteltetik a hitel törlesztését, de ez jellemzően a futamidő hosszabbodásával jár. De így jársz a legjobban.
És ha lesz munkád, jövedelmed, törekedj arra, hogy a jövőbeni ilyen helyzetekre legyen elegendő vésztartalékod.
Nem szerettem volna most sem elmaradni.Rosszul is érzem magam ettől. ilyet nem szeretnèk többet.törekedni fogok hogy maradjon tartalék .Munkát keresek ,megyek állasinterjúra jövőhèten.
Köszönöm szépen a válaszokat!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!