Milyen megtakarítást válasszak, hol kössem meg?
Nem olvastad el a szerződést előtte? Nem értem, ezzel mi a bajod, feketén-fehéren benne van, hogy néz ki a dolog.
Szerintem ha a szerződő fél betartja a szerződésben foglaltakat, az nem bepalizás...
Első vagyok, amúgy nekem ezt a tanácsadó is elmondta, és a szerződést is átolvastam, szóval pontosan tudtam, mit írok alá. Ha nem tetszett volna, akkor nem írom alá, hanem szólok a tanácsadónak, hogy nézzen nekem egy másik befektetést, ilyen és ilyen kritériumokkal.
Tudom, hogy Magyarországon divat mindent szó nélkül aláírni, aztán meg szidni a másikat, csak nem értem, miért. Ilyen sok pénzük van az embereknek?
Második vagyok.
Szerinted nem paliztak be ha még ők mondták,hogy ha még egy évig fizetem akkor jól szállok ki belőle mert vissza adják amit addig befizettünk,aztán meg semmit nem kaptunk vissza.
Na mindegy,azért írtam meg a rossza tapasztalatomat,hogy ebből kifolyólag a kérdező FIGYELJEN oda mit ír majd alá.
Üdv.
Második vagyok.
Azóta mi kötöttünk az OTP-nél lakástakarékpénztárt,mert erre jön állami támogatás meg valamennyi kamat is.8 évig fizetjük havi 5000-rel és ha lejár kb 750ezer lesz belőle mindennel együtt,amit bármire lehet költeni(azt hiszem már nincs ez a lehetőség,új kötéseknél már csak lakáscélra lehet felhasználni),és kedvező kamatra lehet hozzá hitel felvenni.
Üdv.
Köszönöm a vàlaszokat, otp-s lakáskassza mellett döntöttem, ahogy számolgattam az hozza a legtöbbett.
A tapasztalatokat is köszönöm, és igaz hogy igèrnek fát fát sok helyen, aztán nem tud belőle kiszállni az ember vagy bukik rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!