Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen megtakarítást válasszak...

Milyen megtakarítást válasszak, hol kössem meg?

Figyelt kérdés
Gondoltam havi 10.000 fèlre tennèk, esteleg valami életbiztosítàssal egybekötött dolog is érdrkelne.
2010. nov. 9. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyenem, a Signalnál. A tanácsadóm ajánlotta és intézte. Ha gondolod, megadom az elérhetőségét.
2010. nov. 9. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:
A Signálnál nekem is volt,igaz pár évvel ezelőtt,jól bepaliztak.Úgy történt,hogy megkötés után kb 1 évvel meg akartam szüntetni,majd mondták,hogy ahhoz még egy évig fizetnem kell,mert 2 év után vissza kapom a befizetéseimet,na mondanom sem kell,hogy semmit nem kaptunk vissza csak még adtunk nekik plusz egy éves befizetést.
2010. nov. 10. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem olvastad el a szerződést előtte? Nem értem, ezzel mi a bajod, feketén-fehéren benne van, hogy néz ki a dolog.

Szerintem ha a szerződő fél betartja a szerződésben foglaltakat, az nem bepalizás...

Első vagyok, amúgy nekem ezt a tanácsadó is elmondta, és a szerződést is átolvastam, szóval pontosan tudtam, mit írok alá. Ha nem tetszett volna, akkor nem írom alá, hanem szólok a tanácsadónak, hogy nézzen nekem egy másik befektetést, ilyen és ilyen kritériumokkal.

Tudom, hogy Magyarországon divat mindent szó nélkül aláírni, aztán meg szidni a másikat, csak nem értem, miért. Ilyen sok pénzük van az embereknek?

2010. nov. 10. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szerinted nem paliztak be ha még ők mondták,hogy ha még egy évig fizetem akkor jól szállok ki belőle mert vissza adják amit addig befizettünk,aztán meg semmit nem kaptunk vissza.

Na mindegy,azért írtam meg a rossza tapasztalatomat,hogy ebből kifolyólag a kérdező FIGYELJEN oda mit ír majd alá.

Üdv.

2010. nov. 10. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Azóta mi kötöttünk az OTP-nél lakástakarékpénztárt,mert erre jön állami támogatás meg valamennyi kamat is.8 évig fizetjük havi 5000-rel és ha lejár kb 750ezer lesz belőle mindennel együtt,amit bármire lehet költeni(azt hiszem már nincs ez a lehetőség,új kötéseknél már csak lakáscélra lehet felhasználni),és kedvező kamatra lehet hozzá hitel felvenni.

Üdv.

2010. nov. 10. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
mindenképp figyelj oda, de ha jó a tanácsadód és az az érdeke hogy neked jó legyen akkor nincs baj. Nekem az avivánál van már évek óta, bármikor vehetek ki pénzt, életbiztivel egybekötött és sztem teljesen korrektek. Rendszeresen értesítést kapok mindenről, a befeketetésemet napi szinten tudom figyelni. Oda tudom adni a telefonszámot ha érdekel
2010. nov. 10. 12:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat, otp-s lakáskassza mellett döntöttem, ahogy számolgattam az hozza a legtöbbett.

A tapasztalatokat is köszönöm, és igaz hogy igèrnek fát fát sok helyen, aztán nem tud belőle kiszállni az ember vagy bukik rajta!

2010. nov. 10. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Alianznál a életbiztosítás (nem tudom mi a pontos neve a konkrét biztosításnak) kb. 25%-át adják vissza. Pl. 1,6mFt életbiztosítás havi kb.14eFt befizetés mellett a kifizetés közel 400E Ft minden 4. év végén. (Nem naptári év.) A befizetés 2/3-át adják vissza 4. év végén.
2010. nov. 11. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én élet- és balesetbiztosításomnál a garantált lejárati összeg nagyobb, mint amit az évek folyamán be fogok fizetni! Ez le van írva, ez annál csak több lehet, mivel a nyereség is rá jön. Meg vagyok vele elégedve, valóban biztonságban érzem a pénzem, mert nem befektetési egységekhez kötött, így tud olyan nagy visszafizetési garanciát vállalni!
2010. nov. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!