Elveszítettem a Barion tárcámhoz a hozzáférést. Mi a teendő ilyen esetben?
Figyelt kérdés
A jelszóra és az email címre emlékszem, és szükség esetén igazolni is tudom magam az okmányaimmal, viszont a telefonos alkalmazást elveszítettem, mert a gyári visszaállítás előtt elfelejtettem kilépni, és most, amint beírom az email címet, egyből kér, hogy erősítsem meg a belépést a telefonról, ami ugye nincs. Pár száz forint volt csak a tárcán, amit betudok tanulópénznek, viszont így megszüntetni sem tudom, hogy másikat hozzak létre, mivel az email címhez már hozzá van társítva a régi. Hogyan tudok belépni újra? Emailt írtam nekik még decemberben, azóta is várom a választ.ma 06:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!