Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mibe érdemes befektetni olyan...

Mibe érdemes befektetni olyan százmillió forintot amelyikre barmelyik pillanatban szükség lehet de lehet hogy csak egy év múlva lesz rá szükség es kockázatmentesen akarom?

Figyelt kérdés
ma 06:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Én Nexo-n fialtatnám EURban vagy dollárban évi 15% kamattal, ha nem akarnék az árfolyamokon görcsölni. Bármikor ki-be tehető.

Ha tényleges befektetést akarnék, akkor tőzsdére mennék.

ma 09:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen ez addig jó amíg a kriptotozsde nem megy csődbe.
ma 10:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Tozsde. Ugy hogy lehet hogy azonnal kell neki a penz nemsokara. Ennyi erovel elmehet rulettezni is.
ma 11:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Azt hallottam a nexorol nem is lehet egybe kivenni ennyit. És a legcélszerűbb inkább kártyával elvasarolgatni
ma 11:30
 15/19 anonim ***** válasza:

9

Teljesen felesleges megelőlegezned, hisz a kommunikációjából egyértelműen következik, hogy ez egy ún. “talált pénz”. Vagy örökölte vagy ajándékba kapta. A pénzügyekről pedig halványlila fogalma sincs.

ma 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:

En ki tudtam amikor csak akartam.

ma 12:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Ennyit?
ma 12:27
 18/19 krwkco ***** válasza:

"Mibe érdemes befektetni olyan százmillió forintot amelyikre barmelyik pillanatban szükség lehet de lehet hogy csak egy év múlva lesz rá szükség es kockázatmentesen akarom?"

A legrövidebb lejáratú diszkont kincstárjegyet érdemes venni, ami éppen kapható az államkincstári értékpapírszámlán. (És ha lejárt, ismételni.)

Annak a legkisebb a visszaváltási vesztesége. Ha munkaidőben eladod, kb. 1 óra alatt a számládon lehet az összeg.

ma 12:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Kamaty?
ma 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!