Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kriptóbarát bank 2025-ben?

Kriptóbarát bank 2025-ben?

Figyelt kérdés

Azért jöttem el pár éve az OTP-től, mert "a saját biztonságom" érdekében nem engedték, hogy a saját pénzemből egy kriptó tőzsdére (Kraken) küldjek.

A MagNet Bankban másfél éve tudtam utalni. Most viszont 6 nappal az utalás után visszajött a pénz (-4e), úgy, hogy én vagyok mindkét fél az utalásban. Na ez gyanús volt, és az ügyfélszolgálatos, mikor meghallotta, hogy egy kriptós cégnek akartam küldeni a pénzemet, mondta, hogy ők ezt nem engedik.

Melyik bank engedi, hogy oda utaljam a saját pénzemet, ahová akarom?

ma 07:35
 1/2 onkelkarl ***** válasza:
100%

Talán a neobankok nem foglalkoznak ezzel, lehet hogy köztes megoldásnak jó lehet, magyar bank -> neobank -> kripto

Esetleg egy sima mezei brókernél elérhető kriptot követő ETC-t venni, azt lehet hogy magyar bank se fogja bánni.

Bár ez valószínű csak bitcoinhoz van, ha más kriptot szeretnél lehet ahhoz nem találsz.

ma 07:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Revoluttal semmi gondom nincs
ma 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!