Lehet abból bajom, ha egy rokonom az én címemet adta meg, levelezesi címnek a bankhoz?
Meglepetésemre az én címemre érkeznek a behajtós levelei. Mit tehetek ilyen esetben? Egyáltalán hogyan lehetett ilyet csinálni? Ennyi bajjal bárki bárkinek a címét megadhatja?
Ugye ilyen esetben, ha teszem fel foglalni jönnének, a mi cuccainkat nem vihetik?
A levelezési cím nem lakóhely, pláne nem bejelentett, úgyhogy ott fogalni nem lehet. Persze a végrehajtók egy része kókler és nem jár utána a dolgoknak.
Én is hasonló cipőben jártam/járok, hogy a lakásom kettővel ezelőtti tulajdonosa nem jelentkezett ki a lakásból és még mindig oda jönnek a banki levelei. Amikor a lakást megvettem és ezt megtudtam azonnal elindítottam a kényszerkijelentést, de ennek ellenére két évvel később megjelent egy végrehajtó foglalni,de nem voltam otthon csak a szomszéd jelezte. Ekkor beküldtem a végrehajtónak a tulajdoni lapot és a kényszerkijelentés dokumentumait és onnantól nem jött többet. A banki levelek viszont továbbra is oda jönnek, ami egyből megy a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!