Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet abból bajom, ha egy...

Lehet abból bajom, ha egy rokonom az én címemet adta meg, levelezesi címnek a bankhoz?

Figyelt kérdés

Meglepetésemre az én címemre érkeznek a behajtós levelei. Mit tehetek ilyen esetben? Egyáltalán hogyan lehetett ilyet csinálni? Ennyi bajjal bárki bárkinek a címét megadhatja?

Ugye ilyen esetben, ha teszem fel foglalni jönnének, a mi cuccainkat nem vihetik?

ma 06:23
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Voltam hasonló szituba (lakás vásárlás után). Ha szerencséd van, akkor a postás felcsenget, amikor ajánlott levél van. Küldd vissza a címzett nem lakik ott jelzéssel.
ma 06:56
 2/2 anonim ***** válasza:

A levelezési cím nem lakóhely, pláne nem bejelentett, úgyhogy ott fogalni nem lehet. Persze a végrehajtók egy része kókler és nem jár utána a dolgoknak.

Én is hasonló cipőben jártam/járok, hogy a lakásom kettővel ezelőtti tulajdonosa nem jelentkezett ki a lakásból és még mindig oda jönnek a banki levelei. Amikor a lakást megvettem és ezt megtudtam azonnal elindítottam a kényszerkijelentést, de ennek ellenére két évvel később megjelent egy végrehajtó foglalni,de nem voltam otthon csak a szomszéd jelezte. Ekkor beküldtem a végrehajtónak a tulajdoni lapot és a kényszerkijelentés dokumentumait és onnantól nem jött többet. A banki levelek viszont továbbra is oda jönnek, ami egyből megy a kukába.

ma 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!