Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste bank aranyak alapja...

Erste bank aranyak alapja befektetést néztem ki magamnak, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

jan. 28. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

csak egy kérdés: Miért?

Téged is utolért az állampapír eladási pánik, aztán hasra ütöttél, és kitaláltad, anélkül hogy bármilyen háttérismereted lenne az aranypiacról, vagy általában a befektetési alapokról, hogy ez lesz neked a tuti "há me az arany az arany"?.

Beletrafáltam?

jan. 28. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem a táskabutik, hogy kinézel magadnak valami csillogóst és az lesz a jó.
jan. 28. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
1-es tudom, hogy fontos, hog kiéld a felsőbbrendűségi komplexusaidat, de attól még a kérdésre is válaszolhatnál. Persze ha van egyáltalán véleményed, de gondolom a lényeg, hogy gúnyolódj, semmi szándékos nem volt válaszolni. Érdekes élet....
jan. 28. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Az nem befektetés.
jan. 29. 00:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs igazad 1-es😀

Nézegettem több befektetési lehetőséget és ez jónak tűnik,de gondoltam megkérdezem mások véleményét is

jan. 29. 07:31
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Neked jó lesz 🙄
jan. 29. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

" és ez jónak tűnik"

Mi alapján tűnik jónak?

Az éves alapkezelési költség 3x annyi kb, mint a legnagyobb amerikai alapkezelők aranyalapjainál.

jan. 29. 08:42
 8/11 A kérdező kommentje:
De amugy miert olyan nehez leirni azt,hogy "bocsi,szerintem nem kó mert..." vagy "szerintem jo befektetés mert....",nyilvan azért kérdeztem mert nem értek hozzá annyira.
jan. 29. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
43%

A befektetéseid egyik legnagyobb ellensége a járulékos költségek.

Ezeket pedig az összes bank által kínált alapnál, banki értékpapírszámla szolgáltatásnál illetve biztosítási ügynökök által értékesített befektetési biztosításoknál vastagon meg fogod fizetni. Mert ők ebből élnek, ebből van profitjuk.

Cserébe nem garantálnak és nem is tudnának garantálni neked piaci átlagot meghaladó profitot.

jan. 29. 11:10
 10/11 Dávid ***** válasza:
16%

Szia!

Az előző hozzászólók egy része pzsichiátriai eset. Ez van :)

Viszont a befektetés a lehető legrosszabb az ERSTE kínálatából.

Az arany nem befektetés, hanem pénz (benne is van a nevében,. hogy aranypénz). Azaz nem hoz semmi profitot, csak tartja az értékét.

Ha alapba teszed a pénzedet, hogy kamatozzon és profitod legyen, akkor részvényalapot vegyél. ERSTE Future zöld alap vagy technológiai alap.

Ha ez nem tetszik, akkor ott van még a magyar államkötvény.

jan. 29. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!