Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Munkáshitelre lehet esélyem?

Nemtom2222220202 kérdése:

Munkáshitelre lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok folyamat dolgoztam mióta az iskolábol kijöttem főállásban! Viszont munkahelyet váltottam 4hónapja! Otp-s vagyok de oda kötelezik a féléves munkaviszonyt az adott munkáltatónál. Így a k&Hban szeretném igényelni. A problem,hogy Új ügyfél vagyok, illetve az Otp-s számlámon folyószámlahitel szerepel elég régóta! Így esélyes a pozitív elbírálás vagy nagyeséllyel elutasítanak? A fizetésem közel 500ezer ft között mozog. Nem élettanácsot szeretnék hogy hülyegyerek ne vedd fel:D 19 éves vagyok ha ez számít! Köszönöm! Akik igényelték már, nektek könnyedén ment?
ma 02:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!