Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor utalják leghamarabb a...

Mikor utalják leghamarabb a tavaszi féléves diákhitelt?

Figyelt kérdés
Neptunban már aktív a státuszom 3 napja, nálunk január 27-től van szorgalmi időszak.

jan. 26. 14:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/243 anonim ***** válasza:
igen, amúgy az a szánalmas, hogy ez a nesze semmi fogd meg jól, pár napja meg azt mondták ezen a héten utalják... szóval maguk sem tudják szerintem. Random utalásoknak érzem ezeket...
jan. 29. 13:12
 22/243 A kérdező kommentje:

En csak azt nem ertem, miert nem tudnak kirakni a honlapra egy tajekoztatot az utalasi idopontokrol es informaciokrol. Regebben az eduline-on lehett ezt nezni...

21-es: ezt mondtak par napja, hogy a heten utaljak? :O

jan. 29. 14:26
 23/243 anonim ***** válasza:

21-es

Komolyan?:o mondjuk nekem úgy lenne logikus

jan. 29. 15:26
 24/243 Xeky válasza:
Ti ilyenkor, rá nyomtok hogy a folyósítás újra indítását, felev elejétől kérem ? Vagy nem csináltok semmit, és automatikusan utaljak majd?
jan. 29. 16:40
 25/243 A kérdező kommentje:
Ha nem kerted a szuneteltetest, automatikusan utaljak
jan. 29. 20:09
 26/243 anonim ***** válasza:
23- as -- amúgy nekem is így lenne logikus, de ezt az egyiket egyiknap küldték, másnap egy másik választ, szóval kicsit összezavar.... hogy most melyik is a valóságos.
jan. 30. 09:14
 27/243 anonim ***** válasza:
26-os akkor végül is konkrét napot nem mondtak neked az utalasról?
jan. 30. 10:06
 28/243 anonim ***** válasza:
27 -- sajnos nem, telefonon nem hívtam őket, de emailben össze visszaírják, úgyhogy szerintem ők maguk sem tudják.
jan. 30. 10:27
 29/243 anonim ***** válasza:

egyeztettem velük telefonon. bár az ügyintéző mintha szívességet tett volna, hogy felvette a telefont és a munkáját végzi.

szóval még egyáltalán nem egyeztettek az egyetemekkel, így majd február 1-től folyamatosan egyeztetik az aktivált féléveket, ha ez megvan( nem tudjuk mikor... ) onnantól 10 nap az utalás. nem tud pontosat mondani, mert nem tudják előre mikor egyeztetnek az egyetemmel... VICC kategória :D

jan. 30. 10:51
 30/243 anonim ***** válasza:

Oh köszi 29:))

Vagy pèntek vagy pedig szerdai nap lesz fixen.

Reálisnak tartom a feb.7.-èt vagy a feb 12.et 😊

jan. 30. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!